Τελευταία ενημέρωση 03:22, 26 Απρ 2024

Η Κ19 δεν πήρε ότι άξιζε με ΠΑΟΚ (1-2)

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τη νίκη μέσα από τα χέρια της άφησε να της φύγει η Κ19  στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σαν να μην έφθανε αυτό δεν πήρε ούτε την ισοπαλία!.

Απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ο Ατρόμητος έκανε μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του στο β' ημίχρονο έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί, είχε εχθρική διαιτησία, αλλά ο δικέφαλος που είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο κόντρα στη ροή του αγώνα πέτυχε ένα γκολ κι έφυγε με τη νίκη από το Ρουφ (1-2). 

Ο ΠΑΟΚ μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και προηγήθηκε στο 11' με τον Γαϊτανίδη. Ο Ατρόμητος ισορρόπησε μετά το 20λεπτο και ισοφάρισε στο 32' με ωραίο σουτ του Βαγγέλη έξω από την περιοχή.

Η επανάληψη ανήκε μέχρι το 70' στον Ατρόμητο που ειδικά σε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Ξενοπανάγο και Τριμμάτη δεν βρήκε δίχτυα κάτι που πέτυχε στην αντίθεση πλευρά ο ΠΑΟΚ με τον Χατζηστραβό στο 74΄παίρνοντας μια ανέλπιστη νίκη που τον διατηρεί στην κορυφή. Νωρίτερα στο 65' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χοχλαστός.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Μουράτ Σεροπιάν ξεκίνησε με την εξής σύνθεση: Μανδάς, Αθανασίου, Χοχλαστός, Νταούλιας, Αθανασίου, Ξενοπανάγος, Κολινιάτης, Ρούνης, Χριστόπουλος, Τριμμάτης, Βαγγέλης. Έπαιξαν ως αλλαγή και οι Πολίτης, Βασιλάκης, Τσακίρης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία ξεκίνησε με την εξής σύνθεση: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύραντζης, Τσιγκάρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μελετίδης, Πανίδης, Χατζηστραβός, Δούμτσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Νοέμβριος 2018 21:35
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ασσύμετρη ήττα από ΠΑΟ η Κ17! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας