Τελευταία ενημέρωση 18:27, 18 Απρ 2024

Fentagin:«Στο dna μας η διαφορετικότητα»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ξεσηκωμός επικρατεί στο Περιστέρι για τον αυριανό αγώνα του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ και τους οργανωμένους φιλάθλους να δίνουν πρώτοι το σύνθημα:

«Αύριο δεν είναι απλά ένας συνηθισμένος αγώνας, αύριο παίζουμε με τους εξιγυαντές  του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με αυτούς που σε τίποτα δεν διαφέρουν απο τους σιχαμένους του ποκ, " ήρθε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς " ένα πράμα..
Με αυτούς που πέρυσι μας έκοψαν πολλαπλούς βαθμούς με το έτσι θέλω..

Στο dna της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ και των οπαδών της κυλάει η διαφορετικότητα και γι αυτό είμαστε υπερήφανοι. Με κανένα μέσο, με καμιά αβάντα, με κανένα " σπρώξιμο " βρίσκομαστε εκεί που είμαστε γιατί το αξίζουμε και αύριο είμαστε έτοιμοι να τους το αποδείξουμε ξανά, όχι γιατί έχουμε κάποιο χρέος απλά..γιατί είμαστε απο το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

Τα " χαιλίκια " τους ξεκίνησαν νωρίς νωρίς. ΕΜΕΙΣ κάνουμε το καθήκον μας και δεν πέφτουμε σε κανενός την παγίδα. Προστατεύουμε την ομάδα και το σπίτι μας..

Αύριο με ένα γήπεδο να βράζει και την ομάδα να μασάει σίδερα κράταμε την ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ στην κορυφή. ΕΣΕΙΣ μέσα στο γήπεδο και ΕΜΕΙΣ απο τα τσιμέντα..

ΠΑΘΟΣ,ΤΙΜΗ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ..ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ..ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Για να σας χαλάμε τη γιορτή» »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας