Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ατρόμητος Κ20 έκανε τον ΠΑΟ να μοιάζει τόσο μικρός!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αν στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι η φετινή τους Κ20 είναι το «χρυσό» μέλλον του συλλόγου τότε στον Ατρόμητο τι πρέπει να λένε για τη δική τους Κ20;

Δεν πρέπει να λένε ότι αυτή την ομάδα, η καλύτερη σε επίπεδο Νέων στην ιστορία του όπως εκτιμά το peristerisports, αποτελείται από μικρά ποδοσφσαιρικά «διαμάντια» που έχουν μπει στη διαδικασία της επεξεργασίας και σύντομα είναι θέμα χρόνου να λάμψουν εκτυφλωτικά;

Όποιος βρέθηκε λοιπόν σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδο Ηφαίστου (ανάμεσα τους ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο προπονητής της Εθνικής Νέων Γιάννης Γκούμας και ο προπονητής του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας) για να παρακολουθήσει τον αγώνα των δύο ομάδων θα καταλάβαινε τη μεγάλη διαφορά ποιότητας σε ατομικό επίπεδο που τις χωρίζει αλλά και πόσο είναι δουλεμένες από τους προπονητές τους: Από τον Γιώργο Κορακάκη στη μια πλευρά και τον Βαγγέλη Σάμιο (παλιό άσο του Ατρόμητου στη δεκαετία του ’80) από την άλλη τον οποίο στον πάγκο πλαισιώνουν παρακαλώ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα και ο Σπύρος Μαραγκός. Ξέρετε πουθενά στον κόσμο να πυροβολεί ένας με μπαζούκας και ο άλλος με 45αρι και στο τέλος να κερδίζει αυτός που κρατούσε το 45αρι;

Ο Ατρόμητος Κ20, αυτός που βλέπουμε φέτος στο γήπεδο, είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το καλύτερο μπορούσε να τύχει στην ομάδα γιατί αποτελεί ένα ιδανικό μείγμα φιλοδοξίας, ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Το γεγονός ότι έκανε πλάκα απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον νίκησε (μόνο) με 3-1 τα λέει όλα.

Από τον τερματοφύλακα εγγύηση Θεοδωράκη ξεκινά μια ομάδα ορχήστρα με ωραίους σολίστες και έναν καταπληκτικό μαέστρο από τον πάγκο. Μωραίτης και Γιαταγανάκης (αντικατέστηκε επάξια τον άρρωστο Κρουσέλ) στο κέντρο της άμυνας βράχοι, στα πλάγια Τζιτζικαλάκης, Κατράνης απροσπέλαστοι, στο κέντρο ο Νάτσος ένα «μπουλντόκ των γηπέδων» έτοιμο να κατασπαράξει τους αντιπάλους του, ο εγκεφαλικός «κόψε και ράψε» Παπασπύρος, ο «Γιάγια Τουρέ» της ομάδας Μπαστακός, ο δαιμόνιος από δεξιά Τσατσόπουλος, ο Λημνιός που μοίραζε….σακούλες κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια προκαλώντας τρόμο στην αντίπαλη ομάδα, ο Ρεγκάκος που έδωσε πολλές μάχες και μόλις επιστρέψει πάλι στα γκολ θα απελευθερωθεί πλήρως συνέθεσαν ένα αξιοθαύμαστο σύνολο.

Έκανε αισθητή την παρουσία του ο Έκτορας Παναγιωτόπουλος που ξέρει «καντάρια» μπάλα, βοήθησαν οι Βλάχος και Λαζαρίδης όσο έπαιξαν ο καθένας στο χώρο ευθύνης του.

Με αυτά και με αυτά ο Λημνιός στο τρίτο λεπτό άνοιξε το σκορ κάνοντας πλάκα στους αντιπάλους του και με ιδανικό πλασέ αυτά που μας έχει συνηθίσει έκανε το 1-0. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παπασπύρος με άψογο σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Από σέντρα του Τσατσόπουλου και υπέροχη κεφαλιά του Έκτορα Παναγιωτόπουλου έγινε το 3-0 στο 75’. Ο Παναθηναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Τζανουλίνο στο 89’.

Ο Προπονητής Γιώργος Κορακάκης χρησιμοποίησε την εξής σύνθεση: Θεοδωράκης, Κατράνης, Μωραϊτης, Γιαταγανάκης, Τζιτζικαλάκης, Λημνιός (78’ Λαζαρίδης), Νάτσος, Παπασπύρος (78’ Βλάχος), Μπαστακός (69’ Παναγιωτόπουλος),, Τσατσόπουλος, Ρεγκάκος.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Φεβρουάριος 2015 15:00