Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Από το βορά μέχρι το νότο σκορπά τρόμο με κάθε τρόπο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Την μεγαλύτερη σε έκταση εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του στο κύπελλο Ελλάδας πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος που σκόρπισε τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο με το εντυπωσιακό 6-1.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι με κεκτημένη ταχύτητα από την πορεία της στο πρωτάθλημα αντιμετώπισε το ματς με σοβαρότητα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κωτσόπουλο που πέτυχε τρία γκολ ενώ σκόραρε για μια ακόμη φορά ο Κουλούρης. Πολύ μεγάλη ήταν πάντως η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων γι' αυτό και η διαφορά του σκορ  έφθασε σε τόσο υψηλά επίπεδα. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή των Μανούσου, Ενσικουλού και μάλιστα με γκολ μετά την περιπέτεια των τραυματισμών τους. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Χατζηϊσαία.

Τα γκολ

Για πρώτη φορά, ο Ατρόμητος «χτύπησε» στο 10’ με τον Κωτσόπουλο. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο φορ των Περιστεριωτών βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, σκοράροντας εύκολα με κεφαλιά.

Πλην της αναγκαστικής αλλαγής του Βασιλακάκη, που αποχώρησε με πόνους στο αριστερό γόνατο στο 24’, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες συγκινήσεις ή κάτι το αξιομνημόνευτο. Ο ρυθμός ανέβαινε με το πέρασμα της ώρας, με τους φιλοξενούμενους πάντως να ελέγχουν το παιχνίδι και να μην απειλούνται.

Το ίδιο μοτίβο επικράτησε και στο β’ μέρος, με τη διαφορά πως ο Ατρόμητος άρχισε να βλέπει… δίχτυα κατά ριπάς! Μόλις στο 47’ ξανά ο Κωτσόπουλος σκόραρε με διαγώνιο πλασέ, με τον Αμπάρη να κάνει κάκιστη έξοδο χαμηλά, ενώ στο 60’ ο γκολκίπερ του «Γηραιού» αντέδρασε ξανά πολύ αργά, βλέποντας τον Κουλούρη να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο 65’ ο Ενσικουλού ανέβασε τον δείκτη του σκορ, προσπερνώντας εύκολα τον Αμπάρη και στέλνοντας τη μπάλα στην εστία του, ενώ λίγο αργότερα (73’) ο Μανούσος προσποιήθηκε όμορφα από δεξιά και με αριστερό σουτ από την περιοχή σκόραρε το 0-5 για τους Περιστεριώτες.

Ο Ηρακλής μείωσε με τον Χασομέρη στο 85’ με πλασέ από αριστερά, νομίζοντας πως το… μαρτύριο τελείωσε, όμως ο Κωτσόπουλος συνέχισε το προσωπικό του «πάρτι» και με κεφαλιά στις καθυστερήσεις στη σέντρα από φάουλ του Ούμπιδες έκανε χατ τρικ και «υπέγραψε» την εμφατική νίκη της ομάδας του.

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

 

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου

Ατρόμητος 3 (7-3)
Ηρακλής 3 (4-5)
ΠΑΣ Γιάννινα 3 (2-1)
Θύελλα Καμαρίου 0 (0-3)

Αύριο παίζουν Θύελλα Καμαρίου - ΠΑΣ Γιάννινα

Η τελευταία αγωνιστική

Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα
Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος