Τελευταία ενημέρωση 18:23, 19 Απρ 2024

Σ.Σκουτέρης:«Γιατί μας εμπιστεύονται στην ΑΠΕ Γιτάνη»!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

  Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η νέα αθλητική σεζόν για την Αθλητική Πολιτιστική Ένωση «Γιτάνη».

Ο κορυφαίος σύλλογος Ενόργανης- Ρυθμικής και Γυμναστικής για Όλους, στην πόλη μας με «όπλα» τις άριστες εγκαταστάσεις, το εκπαιδευμένο προσωπικό και την άψογη οργάνωση «μεγαλώνει» από χρονιά σε χρονιά θέτοντας συνεχώς ολοένα και υψηλότερους στόχους.                                                                                                                                                    

 

 

 Ο πρόεδρος της «Γιτάνη» Συμεών Σκουτέρης μιλώντας στο www.peristerisports.gr τόνισε σχετικά τα εξής: «Πράγματι ξεκινήσαμε την 1η Οκτωβρίου με αισιοδοξία και όνειρα με τις υποχρεώσεις και τις ανάγκες μας να είναι πολύ μεγαλύτερες έπειτα από την πρώτη θέση που πήραμε στο Cosmogym 2018. Τα παιδιά πρέπει να αποδείξουν ότι αυτό που κάναμε δεν ήταν παροδικό αλλά αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς που θα έχει και συνέχεια. Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη, έχουμε 380 με 400 παιδιά και τα περισσότερα τμήματα είναι γεμάτα.

Πλέον έχουμε περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Αυξήσαμε τις αγωνιστικές ομάδες από δύο σε πέντε, τις αναβαθμίσαμε για να λάβουμε μέρος στις διοργανώσεις «Γυμναστική για όλους» που είναι το αντικείμενο μας. Η μικρότερη ηλικιακά ομάδα είναι από νήπιο  ως και πρώτη δημοτικού και η μεγαλύτερη από πέμπτη δημοτικού ως και φοιτήτριες. Η δε «μεγάλη« ομάδα αποτελείται από 30 παιδιά εκ των οποίων τα μισά είναι από τη Ρυθμική και τα άλλα μισά από την Ενόργανη Γυμναστική».

Για τους λόγους με τους οποίους ένας γονέας θα εμπιστευτεί το παιδί στην ΑΠΕ Γιτάνη, ο Συμεών Σκουτέρης ήταν ξεκάθαρος: «Δεν είναι ένας λόγος αλλά συνδυασμός περισσοτέρων. Καταρχάς παρέχουμε προσιτή τιμή. Με 54 ευρώ το τρίμηνο μπορεί να έρθει ένα παιδί να γυμναστεί πολύ καλά σε τέλειες συνθήκες από γυμνάστριες που παρέχουν παιδεία και περνούν το μήνυμα του αθλητισμού. Κάποια παιδιά μάλιστα μόλις μεγαλώσουν μπορούν να στραφούν και σε άλλα αθλήματα, το βόλεϊ, το μπάσκετ, τον στίβο. Μάλιστα από το γειτονικό σωματείο του βόλεϊ μας λένε πολλές φορές ότι τα κορίτσια που έχουν κάνει Ρυθμική ή Ενόργανη Γυμναστική ξεχωρίζουν πολύ εύκολα γιατί έχουν πολύ καλύτερη ευλυγισία».

Και ο Συμεών Σκουτέρης συνεχίζει:« Φέτος έχουμε κάνει και μια πολύ όμορφη διαφοροποίηση. Το παιδί εκτός από τη Ρυθμική ή την Ενόργανη πέρα από το βασικό αγώνισμα δηλαδή μπορεί να επιλέξει και τραμπολίνο, ζούμπα, γυμναστικά παιχνίδια κ.α. δοκιμάζοντας και κάτι ακόμη που θα το κάνει πιο ευχαριστημένο».

Η ΑΠΕ Γιτάνη επιμένει πάντως στις πολύ καλές συνθήκες και στην εξειδίκευση των προπονητών του γι’ αυτό και η θέση του Συμεών Σκουτέρη είναι ξεκάθαρη:« Πέρα από τις πολύ καλές εγκαταστάσεις μας στα «Δίδυμα» τις οποίες συντηρούμε επενδύουμε σε όργανα αλλά και σε προπονητές που είναι καθηγητές φυσικής αγωγής με δίπλωμα εξάσκησης του επαγγέλματος. Αυτό τον καιρό περιμένουμε ένα νέο ταπί κι ένα νέο διάδρομο που είναι μια επένδυση 15 χιλιάδων ευρώ για τον σύλλογο αλλά ξέρουμε ότι θα μας κάνει ακόμη καλύτερους. Η ουσία είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ όμορφο χώρο με τεχνικό team υψηλού επιπέδου».

Και ο Συμεών Σκουτέρης κατέληξε: «Φέτος είναι ο 8ος χρόνος μας και ένα από τα στοιχεία που μας κάνει επίσης να ξεχωρίζουμε είναι η άψογη οργάνωση, με μηχανογράφηση, ιστοσελίδα, social media. Για πρώτη φορά εφαρμόσαμε κάτι το πρωτοποριακό, την ηλεκτρονική εγγραφή και είδαμε ότι είχε πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς 120 γονείς έγραψαν τα παιδιά τους με τη διαδικασία αυτή στον σύλλογο μας και δεν χρειάστηκαν καν να έρθουν στα γραφεία μας. Όλα αυτά μαζί με όσα προανέφερα μας κάνουν υπερήφανους για το επίπεδο παροχών που προσφέρουμε στα παιδιά μας έχοντας πάντα για σύνθημα ότι η Γυμναστική είναι για όλους».

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 18:12
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας