Τελευταία ενημέρωση 21:08, 23 Απρ 2024

«Κυνηγάει» τα 17 γκολ του Μήτρογλου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

On fire» ο Ευθύμης Κουλούρης στον Ατρόμητο. Με το γκολ που σημείωσε στη Νέα Σμύρνη, ο 22χρονος επιθετικός έφτασε τα 7 τέρματα σε 8 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ συνολικά έχει 9 γκολ σε 11 ματς όλων των διοργανώσεων με την ομάδα του Περιστερίου.

Ο «Κούλου» κινείται στα χνάρια του άλλοτε Περιστεριώτη, Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος επίσης έκανε το «αγροτικό» του στον Ατρόμητο την σεζόν 2011-12.

Μένει να φανεί συν τω χρόνω, αν ο Κουλούρης θα καταφέρει ή όχι να ξεπεράσει τα 17 γκολ σε ματς πρωταθλήματος (και 19 συνολικά με τον Ατρόμητο) που είχε γράψει στο κοντέρ ο «Μητρογκόλ» τη χρονιά που κυκλοφορούσε με το αστέρι στο στήθος.

Ο Κολούρης μετράει 7 γκολ σε 8 αγώνες πρωταθλήματος κι αυτή είναι μια επίδοση που θα…ζήλευε και ο Μήτρογλου, ο οποίος την περίοδο 2011-12 είχε 4 γκολ σε 8 ματς πρωταθλήματος.

Για την ιστορία ο Μήτρογλου διένυσε ένα εκρηκτικό δίμηνο στις αρχές του 2012, σημειώνοντας 9 γκολ με τον Ατρόμητο σε αγώνες πρωταθλήματος που απογείωσαν τον συνολικό αριθμό τερμάτων του, με τον λογαριασμό να κλείνει στα 17 τέρματα σε ματς πρωταθλήματος.

Ο Κουλούρης στο συγκριτικό τεστ των δύο παικτών επί των ημερών τους στον Ατρόμητο και σε δείγμα οκτώ αγώνων πρωταθλήματος, έχει νταμπλ σκορ (και κάτι παραπάνω) από τον άλλοτε Περιστεριώτη Μήτρογλου και δείχνει πως μπορεί να τον ξεπεράσει, εφόσον βέβαια συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα.

Πηγή: sdna.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Μανούσο στη Θεσσαλονίκη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας