Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ιστορική μέρα για το πόλο πανηγύρισε την 1η νίκη στην Α1!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αυτό το Περιστέρι θέλουμε να βλέπουμε ! Μαχητικό και με δυνατή παρουσία ! Με κυριαρχία στην πισίνα και ξεκάθαρο μήνυμα : « Ήρθαμε στην Α1 και θα παλέψουμε για να μείνουμε»!

Ιστορική είναι λοιπόν η σημερινή μέρα για την Υδατοσφαίριση του ΓΣΠ που πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στην Α1 κατηγορία.

 Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε με 12-4 του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που κέρδισαν την άνοδό τους από την Α2.

Το Περιστέρι ήταν μπροστά στο σκορ καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, με τους παίκτες να κυριαρχούν και στα 4 οκτάλεπτα σε επίθεση και άμυνα , μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στον ΟΦΘ.

 Α΄ Περίοδος

Λίγο μετά την έναρξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 1:15 o Κλήμος πετυχαίνει το πρώτο γκολ για το Περιστέρι . Στην συνέχεια με γκολ του Αληχανίδη στον παραπάνω ισοφαρίζει ο ΟΦΘ . Άμεση απάντηση από το Περιστέρι με ωραίο γκολ του Φωκά και ξανά μπροστά ο Πρεσβευτής με 2-1!Στην συνέχεια και με γκολ του Παπανικολάου στον παραπάνω , μεγαλώνει ακόμα λίγο η διαφορά στο 3-1. Ακολουθεί ένα ακόμα γκολ από τον Φωκά και το 4-1 ! Σκυτάλη παίρνει ο Αγκόρτσας και κάνει το 5-1 για το Περιστέρι! Ο Αληχανίδης - με πέναλτι - χαρίζει ένα ακόμα γκολ στον ΟΦΘ πετυχαίνοντας το 5-2 , με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη περίοδος!

Β΄ Περίοδος

Ο Κλήμος χαρίζει ένα ακόμα γκολ για τον ΓΣΠ (στα μέσα της περιόδου) και πετυχαίνει το 6-2. Κοντά στο τελευταίο λεπτό της περιόδου ο Παπανικολάου πετυχαίνει το 7-2 και οδηγεί το Περιστέρι στο ημίχρονο με 5 γκολ διαφορά!

 Γ΄ Περίοδος

Με την έναρξη της περιόδου ο Αληχανίδης σκοράρει για τον ΟΦΘ και κάνει το 7-3. Ένα λεπτό αργότερα, απαντά ο Τσαγκάρης για το Περιστέρι από την θέση του φουνταριστού κάνοντας το 8-3 για την ομάδα του Περιστερίου! Αντίδραση με γυριστό του Αντιβαλίδη για τον ΟΦΘ και ... 8-4.

Σε αυτό το σημείο και στην προσπάθεια για απόκρουση , γυρνάει το χέρι του τερματοφύλακά  Δημήτρη Καζάκου , και απομακρύνεται από την πισίνα με ισχυρούς πόνους. Ο Αγκόρτσας πετυχαίνει άλλο ένα γκολ για το Περιστέρι με γυριστό από το δοκάρι και διαμορφώνει το σκορ στο 9-4!

 Δ' Περίοδος

Γκολ και 10-4 από τον Κουκουμάκη ! Ακόμα ένα γκολ για το Περιστέρι από τον Γερακούδη και 11-4 !Ο Παπανικολάου πετυχαίνει ακόμα ένα γκολ για τον ΓΣΠ  και κάνει το τελικό 12-4!

Τελικό σκορ : ΓΣ Περιστερίου – Όμιλος Φίλων Θαλάσσης NEOTEX 12-4 (5-2, 2-0, 2-2, 3-0)

 ΓΣ Περιστερίου: Παπανικολάου Αλ. 3, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 2, Φωκάς 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης 1, Τσαγκάρης 1.

 Την Τετάρτη 7/11 στις 18:00 το Περιστέρι φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Χίου για να αντιμετωπίσει στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής την τοπική ομάδα του ΝΟ Χίου!