Τελευταία ενημέρωση 22:15, 24 Απρ 2024

Προχώρησαν με νίκες οι Κορασίδες Α' και Β'!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας Κορασίδων της Ε.Σ.Κ.Α σημείωσε ο Γ.Σ. Περιστερίου επικρατώντας του ΠΑΣ Όραμα Περιστερίου με 53-9.

Τα κορίτσια της Γεωργίας Αγγέλη, μετά τις επιτυχίες επί των Άμιλλας και Οδυσσέα Αγίας Βαρβάρας (νίκη στα χαρτιά καθώς δεν “κατέβηκε” ο αντίπαλος), βρέθηκαν στο ανοιχτό γήπεδο της οδού Ναούσης για να διατηρήσουν το απόλυτο, κάτι που το κατάφεραν με χαρακτηριστική άνεση! Έτσι, παρέμειναν στην 2η θέση του πρώτου ομίλου και την επόμενη αγωνιστική, θα υποδεχθούν τον πρωτοπόρο Φίλιππο (27/10, 16:45 γήπεδο Μπόθου).Για τον Γ.Σ.Π. αγωνίστηκαν οι Ξεναρίου, Ποθητού, Χούμα, Γαβριλάκη Ε, Γαλαριώτη, Σπανούδη, Τσουκνάκη, Καμπισιούλη, Γεωργίου, Γαβριλάκη Χ.

Την ίδια ώρα τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια στον έβδομο όμιλο της Γ’ κατηγορίας της Ε.Σ.Κ.Α. σημείωσε η Β’ ομάδα Κορασίδων του επικρατώντας του Εύνικου Β’ με 59-38.

Οι αθλήτριες της Γεωργίας Αγγέλη βρέθηκαν στο κλειστό της Ζοφριάς κι επιβάλλοντας τον ρυθμό τους, από την αρχή έως το τέλος, κατάφεραν να φτάσουν σε μία ακόμα επιτυχία η οποία τις διατηρεί στην 2 θέση της βαθμολογίας. Για την 5η αγωνιστική, θα αναμετρηθούν με τον Μελά “Άγιος Ελευθέριος” (27/10, 11:00 γήπεδο Ευαγγελίστριας)

Για τον Γ.Σ.Π. αγωνίστικαν οι Δημοπούλου, Κουρούμαλη, Γεωργίου, Στεφανοπούλου, Στεφανάκη, Σπέντζου, Βραχνή, Γκίνη, Τριανταφυλλάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κορυφαία συνεργασια με Πισκοπάκη ο ΓΣΠ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας