Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Στράβωσε» από την αρχή με Ηρακλή 0-4!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο «στραβό» αποτέλεσμα των τελευταίων χρόνων θα ερχόταν κάποτε για την Κηπούπολη και ήρθε στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή από τον οποίο ηττήθηκε με σκορ 4-0 μέσα στο γήπεδο της.

Η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου βρέθηκε πίσω στο σκορ στην πρώτη επίσκεψη στην περιοχή του Γκάτση στο 9' και σαν σε «μαγική εικόνα» έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει κάνοντας το ένα λάθος πίσω από το άλλο που έφεραν και τη βαριά ήττα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τζαβάρα στο 9' και διπλασίασαν τα γκολ με τον Πούλιο στο 28', πηγαίνοντας μάλιστα με το 0-3 στα αποδυτήρια με γκολ του Σιώλου στο 41'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Πούλιος στο 54'. Δύο λέπτά αργότερα αποβλήθηκε ο Κούσης με δεύτερη κίτρινη.

Η Κηπούπολη ξεκίνησε με τους:Γκάτση, Βλαχόπουλο, Πολυζωγόπουλο, Αναγνώστου, Παούρη, Βαφειάδη, Τζαμαλή, Ντούπη, Μαρτέκα, Λαγό, Ζούκα. Αλλαγές οι Βλάσης, Λίτσας, Αγγελόπουλος, Καλαμπαλίκης.

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με τους:  Δρουγουνάκη, Καρακωνσταντή, Σταμπουτζή, Σιώλο, Κιούση, Τζαβάρα, Πούλιο, Μουράτη, Βασιλείου, Γιαννακόπουλο, Κασιμάτη. Αλλαγές οι  Νίτας, Κασιμάτης, Αρχοντούλης, Πάνος.