Τελευταία ενημέρωση 20:29, 18 Απρ 2024

Η Κ17 αδίκησε την προσπάθεια της στην Τρίπολη!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το «κακό φεγγάρι» που βρίσκεται πάνω από τον ουρανό της ομάδας Κ17 του Ατρόμητου αν και προερχόταν από δύο σερί νίκες, συνεχίστηκε και στην Τρίπολη καθώς ηττήθηκε από τον Αστέρα με σκορ 2-1 σε ένα «δικό της» παιχνίδι, με κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες.

Οι νεαροί παίκτες του Ατρόμητου μπήκαν με καλή  διάθεση στο γήπεδο, έβαλαν τη μπάλα κάτω, επέβαλαν το ρυθμό τους αλλά στην πρώτη φάση των γηπεδούχων δέχθηκαν γκολ και αναγκάστηκαν να μπουν στο ρόλο του «κυνηγού» γεγονός που έφερε αλλαγή στη ψυχολογία τους.

Στην επανάληψη ο Αστέρας πέτυχε και δεύτερο γκολ, για να μειώσει ο Ρονάλντο χωρίς να είναι αρκετό καθώς ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει στο καλύτερο ίσως φετινό του παιχνίδι και αυτό είναι που θα πρέπει σε πρώτη φάση να κρατήσει.

Αξιοσημείωτο είναι ότι αν και η φετινή Κ17 έχει ως βάση τους γεννηθέντες το 2002 εν τούτοις ο προπονητής της Γιώργος Κορακάκης έχει καθιερώσει στ βασική ενδεκάδα τους Ζάνη και Οικονόμου που έχουν γεννηθεί το 2003.

Ξεκίνησαν οι Σάλτας, Γιαννακίδης, Καρδάμης, Ζάνης, Ρίζος, Πιέτρης, Σαμούρης, Πομώνης, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Οικονόμου.

Έπαιξαν και οι Ζαχαρίου, Ρουσόπουλος, Αλεξανδράκης, Πίκουλας, Τσουρούλας.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 20:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Μπορούσε κάτι καλύτερο η Κ15 στο Κορωπί! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας