Τελευταία ενημέρωση 17:00, 19 Ιαν 2019

Πρωτοπορεί σε αποκατάσταση και αποθεραπεία!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 Πρωτοπόρος σε θέματα αποκατάστασης και αποθεραπείας είναι ο Ατρόμητος επενδύοντας συνεχώς σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στο προπονητικό κέντρο του. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Είναι γνωστό ότι ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει σε όλους τους αγωνιστικούς τομείς προκειμένου να βελτιώσει τον εξοπλισμό του στο προπονητικό κέντρο με σκοπό να δώσει στους ποδοσφαιριστές του τις ανέσεις σε προπόνηση, αποθεραπεία και αποκατάσταση ενός κορυφαίου ποδοσφαιρικού club.

Η ομάδα μας επένδυσε στα κορυφαία συστήματα αποκατάστασης/αποθεραπείας INDIBA activ και Game Ready. Με αυτή την προσθήκη το ιατρικό τιμ μπορεί πλέον να στηρίζεται στα πιο αποτελεσματικά εργαλεία στην πρόληψη και ταχεία αποκατάσταση των μυοσκελετικών τραυματισμών των ποδοσφαιριστών της.

To INDIBA activ βασίζεται σε τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων και χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και διεθνή επιστημονική τεκμηρίωση, ενώ αποτελεί βασική επιλογή των κορυφαίων αθλητικών συλλόγων, όπως η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, κ.α., Εθνικών Ομοσπονδιών, Ολυμπιακών Επιτροπών και χιλιάδων επαγγελματιών υγείας σε όλο τον κόσμο!

Το Game Ready αποτελεί το golden standard στην κρυοθεραπεία και χρησιμοποιείται τόσο για την αποθεραπεία μετά τον αγώνα όσο και σε τραυματισμούς.

Τα προϊόντα αντιπροσωπεύονται κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα από την εταιρεία Ostracon και αποτελούν μια από την επένδυση της ομάδας μας που την έχουν ανεβάσει επίπεδο.

Στα παραπάνω κορυφαία συστήματα προστίθενται τα Ergontools που πρόκειται για ατσάλινα εργαλεία που βοηθούν στο μασάζ και ειδικά στη θεραπεία του μαλακού ιστού του σώματος.

Επιπρόσθετα το Flossing είναι μια θεραπευτική τεχνική που περιλαμβάνει ειδικούς ελαστικούς ιμάντες, υλικού -λάτεξ, οι οποίοι εφαρμόζονται στο ανθρώπινο σώμα για τη θεραπεία μυοσκελετικών και νευρο-μυοσκελετικών παθήσεων. Ουσιαστικά είναι μία μέθοδος κινητοποίησης των μαλακών μορίων.

Βάσει όλων των παραπάνω γίνεται αντιληπτό ότι ο Ατρόμητος πλέον αποτελεί μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα στο κομμάτι της αποθεραπείας και της αποκατάστασης».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 17:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επέστρεψαν στις προπονήσεις! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Λύση συνεγασίας με Μπίρη!

Λύση συνεγασίας με Μπίρη!

18 Ιαν 2019 Άγιος Ιερόθεος

Στην Κρήτη με ΟΦΗ η Κ15

Στην Κρήτη με ΟΦΗ η Κ15

18 Ιαν 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Ντέρμπι στο Κορωπί με ΠΑΟ η Κ17

Ντέρμπι στο Κορωπί με ΠΑΟ η Κ17

18 Ιαν 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Καλό σημάδι....ο αποκλεισμός!

Καλό σημάδι....ο αποκλεισμός!

18 Ιαν 2019 ΠΑΕ Ατρόμητος

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας