Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τίμησαν τη μνήμη του Διονύση Μουζάκη!

Κατηγορία Γυναικείο
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο της Χρυσούπολης ο αγώνας της Γυναικείας Ομάδας του Ατρόμητου με την Acropolis FC Σουηδίας που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του παλιού παράγοντα του Ατρόμητου Διονυσίου Μουζάκη.

Την οργάνωση του αγώνα επιμελήθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Μαρίνος Παπαντωνόπουλος ο οποίος ήταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης που προηγήθηκε του αγώνα μαζί με την πρόεδρο του γυναικείου τμήματος Στέλλα Μουζάκη. Από τον ποδοσφαιρικό χώρο ξεχώρισε η παρουσία του Αντώνη Αντωνιάδη που συνοδευόταν από τον Κώστα Παντέλη και ο οποίος βράβευσε την εγγονή του αείμνηστου Δ. Μουζάκη, Μαρία Τράγου Αρχηγό της γυναικείας ομάδας ενώ πρόσφερε το βιβλίο του «Ο Ψηλός» με την αυτοβιογραφία του στη Στέλλα Μουζάκη.

Η τελευταία τίμησε τον βουλευτή Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που στον σύντομο χαιρετισμό του προς τις αθλήτριες ευχήθηκε να έχουν υγεία και να συνεχίσουν πολλά χρόνια ακόμη να είναι κοντά σε αυτό που αγαπούν. Παρέστησαν ακόμη ο Υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω κ. Σάμιος, ο πρόεδρος της Αττικής Οδού κ. Μερεντίνης, η πρόεδρος του συλλόγου «Αγάπη- Φροντίδα-Ζωή» κ. Αθανασοπούλου, ο σύμβουλος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Χρυσάφης και οι επιχειρηματίες Παύλος Μακρής και Γιώργος Κουφόπουλος.

Τα μετάλλια στις παίκτριες του Ατρόμητου έδωσαν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η πρόεδρος της ομάδας «Αθήνα» κ. Νανά Γιανναντοπούλου, η κ. Ουρανία Αθανασοπούλου ενώ τιμητική πλακέτα στη μνήμη του πατέρα του παρέλαβε ο Κωνσταντίνος Μουζάκης.

Μετά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τα μεγάφωνα ξεκίνησε ο αγώνας των δύο ομάδων που πρόσφερε ευχάριστες στιγμές σε όσους τον παρακολούθησαν.

 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Οκτώβριος 2018 14:45