Τελευταία ενημέρωση 21:08, 23 Φεβ 2019

Το όνειρο-πραγματικότητα αύριο με Γλυφάδα!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Για τους μυημένους στο χώρο της Υδατοσφαίρισης και για όλους όσοι  έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να φθάσουμε μέχρι εδώ, η αυριανή μέρα για την Ανδρική Ομάδα του ΓΣΠ θα είναι το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Στις 7 το βράδυ του Σαββάτου στο κολυμβητήριο της Χωράφας ο ΓΣΠ θα υποδεχθεί την Γλυφάδα στην πρεμιέρα της Α1 κατηγορίας του πόλο χωρίς την κλασσική φιγούρα του Αρσένη Μαρούλη που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και η αποχώρηση του προκάλεσε αλλά με την παρουσία στον πάγκο του έμπειρου και ικανότατου Κώστα Λούδη που σαφώς και χρειάζεται την απαραίτητη πίστωση χρόνου.

Ο αρχηγός του Γ.Σ.Π. Αντώνης Σκαρπέλης, παραμονή του πρώτου… sprint, αναφέρθηκε στην προσμονή όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα λέγοντας στο aquaticsplanet  πως «είναι ιδιαίτερα όμορφο που αποτελούμε μέρος της Ιστορίας του συλλόγου. Που θα είμαστε παρόντες στο πρώτο παιχνίδι στην Α1 κατηγορία. Θα κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε χωρίς άγχος και να φυσικά θα διεκδικήσουμε την νίκη. Όχι μόνο αύριο αλλά σε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας, άλλωστε, είναι να σημειώσουμε όσο πιο πολλές επιτυχίες μπορούμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δύσκολος στόχος αλλά εφικτός».

Ο 31χρονος αμυντικός της ομάδας, στάθηκε και στην παρουσία του Κώστα Λούδη στον πάγκο λέγoντας: “Μέσα σε τρεις ημέρες, δεν έχει προλάβει να μας περάσει την φιλοσοφία του αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας. Στο σύντομο διάστημα που είναι μαζί μας κι εμείς μαζί του, μας εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θέλει να παίξουμε. Όλα τα παιδιά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό γιατί πάνω απ’ όλα θέλουμε το καλό της ομάδας. Γι’ αυτό άλλωστε παίζουμε».

 

Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας