Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Προμηθέας αξιόπιστο crash test!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πιο αξιόπιστο  crash test για να σφυγμομετρήσει τις δυνάμεις του εκτός Περιστερίου και να δει μέχρι που μπορεί να φθάσει στο τέλος αυτής της χρονιάς, όσο και αν είναι ακόμη πολύ νωρίς, αποτελεί για τον «ΓουΣουΠου» το αυριανό παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό μας,  που κατάφερε να γίνει η 1η δύναμη στην πόλη της που ξεκίνησε από το Α' τοπικό και έφθασε μέχρι την Α1, μάλιστα πριν από λίγες μέρες πέτυχε την παρθενική της νίκη στην Ευρώπη στο παρθενικό της παιχνίδι.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο κλειστό της Τζον Κένεντι που έστειλε το μήνυμα «we are back», η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη καλείται  λοιπόν να συγκρουστεί με έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, την ίδια καλή ομάδα αλλά δεν έχει την ίδια φανέλα,δεν έχει το ίδιο βάρος με τον ΓΣΠ και την ιστορία του.

Κοντά στην ομάδα της πόλης μας αναμένεται να βρεθεί σημαντικός αριθμός φιλάθλων και οργανωμένων που με το δικό του ξεχωριστό τρόπο θα βοηθήσει ψυχολογικά τους παίκτες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να επιστρέψουν στο Περιστέρι με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 10:26