Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε συντροφιά τη φανέλα και το κασκόλ του Ατρόμητου!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με τη φανέλα και το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας συντροφιά αναπαύεται από χθες στην τελευταία του κατοικία ο Γιάννης Τεντόνας, ο Γιάννης με τη ροκάνα και την τσιριχτή φωνή που για τουλάχιστον δύο δεκαετίες αποτελούσε την όμορφη νότα της Θύρας 7 στις δύσκολες εποχές του Ατρόμητου.

Η γυναίκα του. η μοναχοκόρη του, ο αδελφός του Δημήτρης πιστός και αυτός φίλαθλος του Ατρόμητου επί σειρά ετών αποχαιρέτησαν τον πολυαγαπημένο τους άνθρωπο στο κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου μαζί με πλήθος κόσμου που δεν μπορούσε να το πιστέψει, που δεν έλεγε να φύγει όταν η περιστεριώτικη γη τον έπαιρνε για πάντα στην αγκαλιά της.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι, πολλοί εκ των οποίων μεγάλωσαν βλέποντας  και ακούγοντας τον Γιάννη να «τρελαίνει» κυριολεκτικά τους παίκτες της αντιπάλου ομάδας με το μοναδικό τρόπο που «έβγαζε» ηθελημένα η φωνή του, σκέπασαν το φέρετρο του με μια φανέλα και ένα κασκόλ ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και σεβασμού στο πρόσωπο του και την αφοσίωση τους στην αγαπημένη τους ομάδα, τον Ατρόμητο.

Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ ένα παιχνίδι πριν 20 με 25 χρόνια όταν ο Ατρόμητος υποδέχθηκε την Αναγέννηση Κολινδρού. Είχα μάθει την ενδεκάδα του Κολινδρού και έδωσα το χαρτί με τα ονόματα στον Γιάννη. Άλλο που δεν ήθελε. Ξεκινώντας από τον τερματοφύλακα τους πήρε όλους....αμπάριζα και άρχισε με την τσιριχτή του λαλιά να τους φωνάζει ένα προς ένα.

Αποσβολωμένοι παίκτες του Κολινδρού κοιτούσαν προς την πλευρά της Θύρας 7 για να δουν ποιος ήταν αυτός ο φίλαθλος που δεν τους άφηνε να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι τους. Ο Γιάννης ήταν βέβαια που από χθες παίζει τη ροκάνα του στη γειτονιά του Παραδείσου. Και τραγουδάει για τον Ατρόμητο μαζί  με την υπόλοιπη κερκίδα που έχει μαζευτεί εκεί πάνω!.

Το peristerisports  εκφράζει τα πιο θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους εύχεται  δύναμη και κουράγιο!