Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fentagin:«Έρχονται μεγάλες στιγμές και θα τις ζήσουμε όλοι μαζί»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον απολογισμό του τέλειου αθλητικού Σαββατοκύριακου που έζησε η πόλη μας με τις νίκες του ΓΣΠ και του Ατρόμητου έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

«Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - αεκ 83 -80

To περιμέναμε πως και πως, όχι μόνο τώρα..χρόνια, όχι μόνο εμείς αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ..και τελικά επιστρέψαμε εκεί απο όπου δεν πέσαμε ποτέ. ΔΙΚΑΙΩΣΗ.. λένε πολλοί και δεν έχουν άδικο..και ήρθε μετά απο χρόνια μαχών σε κερκίδες, δρόμους και γήπεδα, εξωαγωνιστικά και μη με τον ιδανικότερο τρόπο..Ανατριχίλα και συγκίνηση όταν η ομάδα πάτησε το παρκέ, παράνοια στο ημίχρονο όταν η ομάδα έφυγε για τα αποδυτήρια με το +20..

Ενα κλειστό να βράζει και η νίκη ήρθε απο τα αποδυτήρια..όλα θύμιζαν τις παλιές καλές εποχές..τίποτα δεν είχε αλλάξει..Μια νύχτα που άλλοι την αναπολούσαν καιρό και την ένοιωσαν όπως την πρώτη φορά..και άλλοι την έζησαν για πρώτη φορά μετά απο χρόνια τριγυρισμένοι μόνο στα χωριά της χώρας..

Μπράβο σε όλο τον κόσμο για την συμπεριφορά και τον παλμό του καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Έρχονται μεγάλες στιγμές..και θα τις ζήσουμε όλοι μαζί. Μπράβο και στην ομάδα για την εμφάνιση και την νίκη της. Με ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΙΚΗ ψυχή, με οδηγό την ιστορία της και με τέτοιο κόσμο δεν μπορούσε να χάσει. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για να ξαναδούμε το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ έτσι όπως το ονειρευόμαστε..Επόμενη στάση πάτρα..ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - πας γιάννινα 1-0

ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑ τρέλανέ μας κιάλλο. Μπράβο στην ομάδα για την 5η νίκη σε 6 αγώνες και την πανάξια θέση στην κορυφή της βαθμολογίας. Το τρένο δεν σταματάει πουθενά και με αυτό τον κόσμο στο πλευρό του πάει για μεγάλα πράγματα και φέτος.

Καταδικάζουμε και δημόσια την μεμονωμένη συμπεριφορά στον αρχηγό μας Javier Umbides. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας. Παίχτες που έχουν τιμήσει, που έχουν ιδρώσει την φανέλα με το αστέρι στο στήθος έχουν την αμέριστη στήριξη και το σεβασμό μας. Αρχηγέ σε ευχαριστούμε για όλα, συνεχίζουμε μαζι για νέες επιτυχίες.

Ένα ονειρεμένο Σαββατοκύριακο πέρασε, περιμένοντας με ανυπομονησία το επόμενο. ΟΛΟΙ δίπλα στις ομάδες μας, ΟΛΟΙ και στον σύνδεσμο.

38 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτώβριος 2018 19:09