Τελευταία ενημέρωση 17:51, 24 Απρ 2024

Όλη η μπασκετική κοινότητα μιλάει για τον ΓΣΠ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η εμφατική επάνοδος του «ΓουΣουΠου» στα μεγάλα σαλόνια της Basket League μετά από πέντε χρόνια απουσίας και η δίκαιη νίκη επί της ΑΕΚ, της ομάδας με το τρίτο πιο ακριβό μπάτζετ στην κατηγορία, αποτελεί το θέμα συζήτησης σε όλη την μπασκετική κοινότητα της χώρας που χαιρέτησε με ικανοποίηση αυτή την επιστροφή.

Η περιστεριώτικη ομάδα έστειλε με το καλημέρα ένα μήνυμα  ότι είναι αποφασισμένη να ζήσει τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος «κουβαλώντας» τη βαριά φανέλα της και την ιστορία της.

Έχοντας στο πλευρό της τη θετική ενέργεια 2000 φίλων της και την εμπειρία του μπασκετάνθρωπου Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της πέτυχε μια σπουδαία νίκη όχι τόσο από βαθμολογικής πλευράς αν και τα οφέλη της θα φανούν στην συνέχεια αλλά κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας, αυτοπεποίθησης για να χτίσει αυτό που λέμε «χαρακτήρα» ως ομάδα.

Και αν στις περιπτώσεις των ομάδων που ανεβαίνουν κατηγορία συνηθίζουμε να λέμε ότι πρώτος στόχος τους είναι η παραμονή, για τον «ΓουΣουΠου» που μόνο νεοφώτιστος δεν είναι στην Α1, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Και όταν δε κερδίζεις αντιπάλους σαν την ΑΕΚ τότε δικαιούσαι να κάνεις όνειρα, σχέδια για το μέλλον αλλά βήμα βήμα χωρίς υπεροψία και υπερβολές. Κάτι που η παρουσία του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος σημειωτέον δείχνει να έκανε απολύτως διάνα με τους Αμερικανούς, το εγγυάται.

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 07 Οκτώβριος 2018 14:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Απάντηση στα άλλοθι που ψάχνει η ΑΕΚ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας