Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πεδουλάκης:«Είχαμε κίνητρο και καλή ατμόσφαιρα»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη σημασία της νίκης κόντρα στην ΑΕΚ όσον αφορά τον ψυχολογικό τομέα στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα.

Ο περιστεριώτης προπονητής είπε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου τα εξής: «Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο όψεις στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε ενέργεια στα ριμπάουντ και στις μπάλες που είχαμε να διεκδικήσουμε. Είχαμε κίνητρο και μας βοήθησε  η ατμόσφαιρα,  ο κόσμος που  γέμισε το γήπεδο και είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ  δεν είχε καθαρό μυαλό στα γκαρντ και πήραμε διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ έπαιξε πιο επιθετικά και προσπάθησε να μας χαλάσει το μυαλό. Έχει παίκτες με γωισμό το ξέραμε αυτό. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε  στο κομμάτι των αλλαγών. Είχαμε παιδιά με 5-6 προπονήσεις.  Η νίκη αυτή θα βοηθήσει στην αυτοπεποίθηση του κλαμπ που έχει κάνει τόση προσπάθεια τα τελευταία χρόνια των παικτώναλλά και του κόσμου».

Απογοητευμένος μετά την ήττα ήταν φυσικά ο προπονητής της ΑΕΚ Λούκα Μπάνκι, που στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο αμύνθηκαν οι παίκτες του.

Ο Ιταλός κόουτς είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και να γυρίσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο αριθμός των φάουλ δεν μαρτυρά τον βαθμό επιθετικότητας. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ίδια έξυπνη άμυνα όπως το Περιστέρι και κάναμε κάποια χαζά φάουλ».