Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ19 με ωραία μπάλα στο β' τον ΠΑΣ 2-1!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Υπό το βλέμμα του Νταμίρ Κάναντι και του συνεργάτη του Έρικ Όριερ ο Ατρόμητος Κ19 παίζοντας ωραία μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε σήμερα του ΠΑΣ Γιάννινα Κ19 στο γήπεδο του Ρουφ με 2-1  και πέτυχε την τρίτη νίκη του σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά αλλά μετά το 15' ο ΠΑΣ ισορρόπησε και έφθασε πολύ κοντά στο γκολ αλλά ο Μανδάς με εκτίναξη στην αριστερή του γωνιά «πέταξε» τη μπάλα κόρνερ. Με την συμπλήρωση 45 λεπτών ήταν η σειρά του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Βενετικίδη να διώξει την κεφαλιά του Αθανασίου που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα του

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μουράτ  Σεροπιάν ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση τους, «έβγαλαν» την ποιότητα τους και προηγήθηκαν στο 55' με πλασέ του Τριμμάτη.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Νταούλιας με φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Ο ΠΑΣ μείωσε απλά με πέναλτι του Ντοματά στο 89'. Τον αγώνα παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Χριστοβασίλης ενώ κοντά στην προσπάθεια των παικτών του Ατρόμητου βρέθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών Γιώργος Κορακάκης.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους Μανδά, Αθανασίου, Νταούλια, Ανδριόπουλο, Ιμέρι, Βιταλιώτη, Λώλο, Τσακίρης, Ρούνης, Βαγγέλη Τριμμάτη. Έπαιξαν και οι Πολίτης, Ζούνης, Σάσσαλος.

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε με τους Βενετικίδη, Νάνο, Μελιγγιώτη, Γώγο, Βασιλάκη, Μπούμπα, Παπαδόπουλο, Καραμποϊκή, Λιάπη, Πούλιο, Βλάντισλαβ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Οκτώβριος 2018 14:00