Τελευταία ενημέρωση 02:34, 20 Απρ 2024

Αυτός είναι ο διαιτητής του αγώνα με τον ΠΑΣ!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα που ανέβηκε φέτος στους πίνακες της Σούπερ Λίγκας ορίστηκε από την ΚΕΔ για να σφυρίξει τον κυριακάτικο αγώνα του Ατρόμητου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο εν λόγω διαιτητής πήρε υψηλές βαθμολογίες πέρσι στη Φουτμπόλ Λιγκ αν και τον περασμένο Ιανουάριο βρέθηκε στο στόχαστρο των Τρικάλων.

Δείτε τι έγραφε για τον Κοτσάνη το έγκυρο sfyrigmata.blogspot.gr: «Τιμωρείται ο διαιτητής του αγώνα Γ’ Εθνικής Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Τρίκαλα 1-1, Κώστας Κοτσάνης (Δράμας). Ο 29χρονος διαιτητής, ο οποίος μπήκε από το… παράθυρο στο core και λέγεται ότι είναι και στον πίνακα ταλέντων της Φούτμπολ Λιγκ, είχε μια κακή διαιτησία με πολλά λάθη σε βάρος των Θεσσαλών, με αποκορύφωνα ότι στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης μετέτρεψε ένα καθαρό επιθετικό φάουλ του Μακράκη πάνω στον Τέλλο σε πέναλτι. Δεν έχει σημασία που αστόχησαν οι γηπεδούχοι… Πάντως, ο παρατηρητής Λουκάς Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας) του βάζει χαμηλό βαθμό».
Παράλληλα ο ΑΟ Τρίκαλα έκανε και καταγγελία στην ΕΠΟ, με την οποία χαρακτηρίζει τον Κοτσάνη «διαιτητή σε διατεταγμένη υπηρεσία» ενώ πρόσθέτει: «Ο «χειρουργός» διαιτητής κος Κοτσάνης και ένας εκ των βοηθών του καθ’ολη της διάρκεια του αγώνα υπερέβαλλαν εαυτούς προκειμένου να ευνοήσουν τους αντιπάλους μας και να αδικήσουν την ομάδα μας. Αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα θα διαπιστώσει ότι καταλογίστηκαν δεκάδες ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ, θα διαπιστώσει ότι η ομάδα, που μονίμως βρίσκονταν στην επίθεση, κέρδισε πολύ λιγότερα φάουλ από την ομάδα που αμύνονταν, θα διαπιστώσει ότι συνεχώς και σε κάθε ευκαιρία σφυρίζονταν ανύπαρκτα φάουλ έξω από την περιοχή μας, θα διαπιστώσει ότι ανακόπτονταν επιθετικές προσπάθειες με ανύπαρκτα offside. Αποκορύφωμα όλων στάθηκε η απόφαση του διαιτητή να καταλογίσει στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας, για το οποίο πραγματικά «γελάνε ακόμη και οι πέτρες». Καθαρό επιθετικό φάουλ υπέρ μας ο κ. Κοτσάνης το μετέτρεψε σε πέναλτι σε βάρος μας, η υπομονή μας έχει εξαντληθεί».

----------------------------------------------------------------

ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΡΑΜΑΣ-          ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ  -  Α' ΒΟΗΘΟΣ

ΧΑΤΖΗΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΜΑΣ -    Β' ΒΟΗΘΟΣ

ΣΕΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΙΛΚΙΣ -             4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

------------------------------------------------------------------

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στην Ελπίδων Θεοδωράκης Κωτσόπουλος! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας