Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Fentagin τίμησαν τον Μπέργουολντ!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον παλαίμαχο άσο του ΓΣΠ Λάνς Μπέργουολντ τίμησαν χθες οι Fentagin οι οποίοι σε ανακοίνωση τους αναφέρθηκαν στο χθεσινό φιλικό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Παρά το δύσκολο της ημέρας και εργάσιμο της ώρας αρκετός κόσμος βρέθηκε στο κλειστό και πήρε μια πρώτη γεύση απο την φετινή ομάδα. Για την ιστορία η ομάδα βρισκόταν σε όλο τον αγώνα μπροστά στο σκορ αλλα δεν κατάφερε να νικήσει χάνοντας στην παράταση.

Το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ έδειξε πολύ καλά στοιχεία 1 εβδομάδα πριν απο την έναρξη των επίσημων αγώνων και απο οτι φαίνεται η παρουσία του στην Α'1 θα είναι ανάλογη της ιστορίας του. Στηρίζουμε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή στην φυσική της θέση, όπως μόνο εμείς ξέρουμε..

Η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται. Η τιμή τους είναι στα 60 ευρώ.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Υγ1. Στον χθεσινό αγώνα βρέθηκε στο κλειστό και μια μορφή απο τα παλιά. Για πολλούς ο καλύτερος λευκός Αμερικανός που πέρασε απο τον σύλλογο με το τρομερό αριστερό χέρι του. Ήρθε στην ομάδα το 1993, αγωνίστηκε 2 χρονιές και έμεινε στην μνήμη του κόσμου του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για πολλά χρόνια. Συμπαίκτης με τον Κορωνιό, τον Πεδουλάκη, τον τεράστιο Όντι Νόρις και πολλούς άλλους..ο λόγος για τον Lance Berwald..

Μπράβο στον Σύλλογο αλλα και στον σύνδεσμο που τον τίμησαν για την προσφορά του. Η ιστορία έχει πολλές σελίδες και καλό είναι να τις θυμόμαστε..!!

Υγ2. Σήμερα στον σύνδεσμο πληροφορίες για τον αγώνα της Κυριακής στην λιβαδειά. ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ»