Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπερδεμένοι ιι σύλλογοι με τις σημερινές προπονήσεις!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τεράστιο μπέρδεμα επικρατεί στις ομάδες της πόλης μας για τις σημερινές προπονήσεις των τμημάτων τους με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να ακυρώνουν τις προπονήσεις τους και κάποιες άλλες να τις προγραμματίζουν κανονικά.

Ο Οργανισμός Αγωγής και Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποια οδηγία για προφανείς λόγους (αν και από χθες έχει ανακοινωθεί ότι θα μείνουν κλειστές οι ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις) με αποτέλεσμα οι σύλλογοι να κάνουν τον δικό τους προγραμματισμό ξεχωριστά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ακαδημία του Άγιου Ιερόθεου με έδρα τη Χωράφα ακύρωσε όλες τις προπονήσεις για σήμερα αλλά και τα φιλικά του Σαββατοκύριακου την ίδια ώρα που η Κηπούπολη με έδρα τη Χρυσούπολη ένα πιο...ορεινό γήπεδο να ανακοινώνει ότι οι προπονήσεις θα γίνουν κανονικά.

Το κολυμβητήριο της Χωράφας για την ώρα θα λειτουργήσει κανονικά το απόγευμα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα το αντιμετωπίζουν πάντως τα Ανδρικά τμήματα των συλλόγων που έχουν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ και οι coach τους πιέζουν να γίνει κανονικά η προπόνηση για να μην μείνουν εντελώς άπραγοι γιαι παίκτες δύο μέρες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 15:06