Τελευταία ενημέρωση 23:10, 19 Απρ 2024

Φιλική ήττα (στην παράταση) από ΠΑΟΚ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τις γερές βάσεις του έδειξε ο ΓΣΠ στο σημερινό  φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Τζον Κέννεντι που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της 23ης Ιουλίου.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη μπορεί να ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 90-92 στην παράταση, ωστόσο είναι πλέον έτοιμη για τη μεγάλη της επιστροφή στην Α1 όχι απλά για να συμπληρώσει το παζλ των ομάδων αλλά για να κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία.

Το ματς ξεκίνησε με το Περιστέρι πολύ εύστοχο έξω από τα 6,75 με Βασιλόπουλο και Γκρέι, για να προηγηθεί αρχικά, με 12-4. Με τις αλλαγές στην πεντάδα, ο ΠΑΟΚ βρήκε καλύτερο ρυθμό (14-12), αλλά οι γηπεδούχοι, είχαν τις απαντήσεις, κυρίως με τον Μπεντίλ, που ήρθε και αυτός από τον πάγκο, για να κλείσουν την πρώτη περίοδο, στο 22-16.

Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν καλύτερα, μείωσαν αρχικά με πέντε συνεχόμενους πόντους του Κόνιαρη (22-21) και στη συνέχεια, με τον Γκάρετ να τελειώνει καλά τις φάσεις του στην επίθεση, προηγήθηκαν μέχρι και το 37-38. Κάπου εκεί, όμως, έχασε την αμυντική του συγκέντρωση, ο Βασιλόπουλος και ο Χάροου έβρισκαν διαδρόμους και το Περιστέρι, πήγε στο ημίχρονο με +9 πόντους διαφορά (49-40).

H ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη συνέχισε να είναι πολύ καλή και στο τρίτο δεκάλεπτο έχοντας μόνιμα μια διαφορά από έξι με δέκα πόντους για να κλείσει στο 30' με 73-62. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως ο ΠΑΟΚ άρχισε να ροκανίζει τη διαφορά και ισοφάρισε με τον Μορέιρα για πρώτη φορά 76-76 περίπου 5 λεπτά και 30'' πριν από το τέλος. Μάλιστα ο Αγκολέζος φορ έδωσε γρήγορα προβάδισμα στο ΠΑΟΚ (76-78) για να ολοκληρωθεί τελικά το ματς με 83-83 και να οδηγηθεί στην παράταση.

Με κορυφαίο τον Αθηναίου που πέτυχε 7 πόντους στην παράταση ο ΠΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα δύο πόντων 90-92. Δύο δευτερόλεπτα πριν την κόρνα ο Βασιλόπουλος αστόχησε σε τρίποντο χάνοντας την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στο Περιστέρι.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με βλέψεις ανόδου φέτος οι Γυναίκες! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας