Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός Κυπέλλου στα πέναλτι!

Κατηγορία Κηπούπολη
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια υπόδειξη  του διαιτητή Χριστοδούλου στέρησε από την Κηπούπολη να διεκδικήσει με ίσους όρους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ μέσα στην Κοψαχείλα.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα μετά από 120 λεπτά  στα οποία η Κηπούπολη είχαν κλασικές ευκαιρίες με τους  Μαρτέκα και Τζαμαλή και κλήθηκαν να λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Στο πέμπτο πέναλτι της Κηπούπολης κι ενώ η Κοψαχείλα έχοντας ολοκληρώσει τις προσπάθειες της ήταν μπροστά με 4-3, ο Βαφειάδης ευστόχησε στην εκτέλεση κάνοντας το 4-4 και ως εκ τούτου η διαδικασία θα περνούσε στη φάση με τα πέναλτι να εκτελούνται εναλλάξ

Προς γενική κατάπληξη όμως ο Χριστοδούλου διέταξε επανάληψη αντί να αφήσει τους δύο αντιπάλους να λύσουν τις διαφορές τους στη ρώσικη ρουλέτα  με αποτέλεσμα το δεύτερο πέναλτι του Βαφειάδη να αποκρουστεί από τον τερματοφύλακα της Κοψαχείλας Φίλη που χάρισε και την πρόκριση στην ομάδα του.

 

Ξεκίνησαν οι: Γκατζής, Καλέμης, Καραγιάννης, Αναγνώστου, Βλάσης, Παούρης, Τζαμαλής, Χαλιβελάκης, Μαρτέκας, Ζούκας, Κωνσταντινίδης. Έπαιξαν και οι  Βαφειάδης, Κούρτης, Βλαχόπουλος, Δρίτσας.