Τελευταία ενημέρωση 05:21, 19 Απρ 2024

Φιλικό (για τους πυρόπληκτους) αύριο με ΠΑΟΚ!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι παρουσία των φιλάθλων του για τη νέα σεζόν θα δώσει αύριο ο ΓΣΠ καθώς θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο κλειστό Ανδρέας Παπανδρέου» στις 7 το βράδυ

Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980», τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 10 ευρώ και 5 ευρώ το παιδικό (απαιτείται ΑΜΚΑ) και η πώληση τους θα γίνονται από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 17:00.

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει ότι:«Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να συγχαρούμε τον σύνδεσμο φιλάθλων «Fentagin 1980», για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και παράλληλα να ευχαριστήσουμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την ανταπόκριση της σε αυτή την κίνηση ανθρωπιάς. Είμαστε σίγουροι ότι οι Περιστεριώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα μας και θα δώσουν μαζικά το «παρών» ώστε η βοήθεια για τους συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη να είναι η μέγιστη δυνατή!

Ραντεβού την Πέμπτη στο Κλειστό! Θα είμαστε όλοι εκεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Φιλική ήττα (στην παράταση) από ΠΑΟΚ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας