Τελευταία ενημέρωση 04:24, 19 Απρ 2024

Τα τρία φαβορί για τη διαδοχή του Παχατουρίδη!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το www.peristerisports.gr στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στον ηλεκτρονικό τύπο δεν έχει ξεφύγει στο ελάχιστο από την ιδρυτική του διακήρυξη που είναι η παρουσίαση και η δημοσίευση ειδήσεων με όλες τις ομάδες της πόλης μας, όλων των σπορ ή και ακόμη εκείνων των συλλόγων που έχουν έμμεση σχέση μαζί τους.

Αποφεύγουμε τα fake news, την αναπαραγωγή θεμάτων που «προκαλούν» την περιέργεια του αναγνωστικού κοινού με ότι αυτό συνεπάγεται και περιοριζόμαστε αποκλειστικά και μόνο στον αθλητικό χώρο.

Ωστόσο οι δημοτικές εξελίξεις, εν όψει των εκλογών του ερχόμενου Μαϊου δεν γίνεται και δεν πρέπει να μας αφήσει ανεπηρέαστους. Νιώθοντας ένα υγιή κύτταρο της ενημέρωσης στην πόλη μας, συχνά πυκνά θα εμπλουτίζουμε την ύλη μας με τις δημοτικές εκλογές αλλά και την Περιφέρεια στην οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα έγκυρων συναδέλφων μετακομίζει ο Ανδρέας Παχατουρίδης. Κάτι που αν ισχύει, και δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε τους πιο ειδικούς συναδέλφους θα φέρει μια πολύ μεγάλη αλλαγή στο Περιστέρι για πρώτη φορά μετά το 2002.

Το Περιστέρι που έχει ταυτιστεί ποδοσφαιρικά με τον Ατρόμητο, μπασκετικά με τον ΓΣΠ και αυτδιοικητικά με τον Ανδρέα Παχατουρίδη.

Αλήθεια όμως ποια θα είναι η επόμενη μέρα, δηλαδή ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος σε περίπτωση που ο Ανδρέας Παχατουρίδης μετακομίσει στην Περιφέρεια;

Σύμφωνα με όσα διαρρέονται στα στέκια της πόλης μας, τρία είναι τα ονόματα εκείνα που ερίζουν για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου στην περίπτωση που ο Ανδρέας Παχατουρίδης δεν δώσει το δακτυλίδι της διαδοχής. Αυτοί είναι χωρίς σειρά προτεραιότητας οι Παναγιώτης Λύκος, Βασίλης Λώλος και Τάσος Θεοδωράκος.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται επίσης ότι ο Παχατουρίδης θα πάρει μαζί του κάποια πολύ δυνατά του στελέχη, από τα πολλά που έχει η παράταξη του, στην Περιφέρεια και με την προϋπόθεση πάντα ότι θα κατέβει υποψήφιος γιατί πρέπει πάντα να αφήνουμε ένα παράθυρο ανοικτό μέχρι να ανακοινωθεί κι επίσημα!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 23 Σεπτέμβριος 2018 21:51
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας