Τελευταία ενημέρωση 19:42, 18 Απρ 2024
Κατηγορία Ήφαιστος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μπόλικη δόσης τύχης ο νεανικός φέτος Ήφαιστος ξεκίνησε θετικά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ καθώς απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας από τον νεοφώτιστο ΑΟ Ιλίου με σκορ 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει τις δύο ομάδες με ανάμεικτα συναισθήματα, αφού οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι χεδόν σε όλο το ματς και είχαν τρία δοκάρια, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάρουν στο τέλος και τη νίκη σε μια απίστευτη ευκαιρία.

Ο ΑΟ Ιλίου μπήκε δυνατά και στο 10' το σουτ του Λερούτσου πέρασε άουτ, ενώ στο 19' την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Χαραλάμπους. Κόντρα στη ροή του ματς οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21' όταν ο Βλασόπουλος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 24' το φάουλ του Σκεύη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 42' ο κεραυνός του Σκεύη από 30 μέτρα τράνταξε τη συμβολή των δοκαριών. Στο 44' ο Αγκαλίου βρέθηκε απέναντι από τον Σεράφη και πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ του Ηφαίστου απέκρουσε και η μπάλα σταμάτησε ξανά στο δοκάρι.

Στο 57' ο ΑΟ Ιλίου είχε και τρίτο δοκάρι σε σουτ του Λερούτσου, ενώ ο Ηφαιστος έχασε στο 65' την ευκαιρία να κλειδώσει το ματς αλλά ο Δρόσος έσωσε την εστία του σε τετ-α-τετ του Νησαριώτη. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 79' όταν ο Σιαδήμας με σέντρα-σουτ από δεξιά έκανε το 1-1. Στη συνέχεια κυνήγησαν το 2ο γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την τεράστια ευκαιρία να πάρουν το ματς στο 88' όταν ο Τσιάνος σε κενό τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

Καλή η διαιτησία των Στάμου Β., Οντου και Νιδριώτη.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Δρόσος, Σιαδήμας, Νάτσης (56' Μεχμέτι), Δαούτης, Πλάκας, Μπεντάι, Καλογέρης, Σκεύης (56' Κάρο), Χαραλάμπους (83' Σταματάκης), Λερούτσος, Αγκαλίου.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σεράφης, Ζαγκλής (81' Καλογερόπουλος), Σφίχτης, Φειδάκος, Ντάτσι, Κιτσόπουλος (46' Τσιάνος), Βλασόπουλος, Βελιανίτης, Νησαριώτης, Ζαφειράτος, Νίκου (70' Καλκανάκος.

Πηγή:nfstudiosports.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Αθηναϊκό αύριο στο Κύπελλο! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας