Τελευταία ενημέρωση 14:22, 20 Απρ 2024

Μαρούλης:«Ξεκάθαρος στόχος η παραμονή»

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα “βουτήξει” για πρώτη φορά στην Ιστορία του, στις πισίνες της Α1 των ανδρών και ο Αρσένης Μαρούλης νοιώθει ιδιαίτερη τιμή γι΄αυτό το επίτευγμα.

Ο 40χρονος τεχνικός, με αφορμή την κλήρωση του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Γ.Σ.Π. καθώς επίσης και στον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην “μεγάλη” κατηγορία: “Ο Γ.Σ. Περιστερίου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Ιστορία του στην Α1 και είναι μεγάλη μας τιμή! Γνωρίζουμε πως θα είναι μία δύσκολη χρονιά, πολύ απαιτητική η οποία χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά. Ο στόχος είναι, ξεκάθαρα, η παραμονή μας στην κατηγορία γιατί πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι παραπάνω με την πρώτη μας συμμετοχή στην Α1. Όσον αφορά το πρόγραμμα, η αρχή είναι πολύ σημαντική. Τα πρώτα πέντε παιχνίδια είναι σημαντικά, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Με σκληρή δουλειά, είμαι πεπεισμένος πως θα τα πάμε καλά”.

Ο Αρσένης Μαρούλης  μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέρθηκε και στον αθλητισμό του Περιστερίου. Ο Ατρόμητος αγωνίζεται στην Superleague, ο μπασκετικός Γ.Σ. Περιστερίου στην Basket League και πλέον, υπάρχει εκπρόσωπος της πόλης και στην πρώτη κατηγορία του αντρικού πόλο: “Αυτό φανερώνει την άριστη δουλειά που γίνεται στο αθλητικό κομμάτι της πόλης. Υπάρχει πολύ όρεξη, διάθεση και φυσικά ταλέντο. Το Περιστέρι είναι… μπασκετομάνα, έχει τεράστια ιστορία στον χώρο αυτό αλλά το ίδιο κάνει και ο Ατρόμητος στο ποδόσφαιρο. Εμείς προσπαθούμε να διαδώσουμε και το άθλημα του πόλο, κάθε φορά και πιο πολύ. Ήδη έχουμε προσελκύσει κάποια παιδιά με την πορεία που κάνουμε τα τελευταία χρόνια”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Και οι «7» της περσινής ανόδου ήταν υπέροχοι! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας