Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ατρόμητος ξανά στα σχολεία του Περιστερίου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το πετυχημένο πρόγραμμα επισκέψεων στα σχολεία του Περιστερίου λίγες μέρες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξεκίνησε ο Ατρόμητος με την επίσκεψη του στο 3ο δημοτικό Περιστερίου.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Με στόχο τη διατήρηση της εξαιρετικής επαφής που έχει ο Ατρόμητος με τους μαθητές ξεκίνησε για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα των επισκέψεων της ομάδας μας στα σχολεία του Περιστερίου.

Θερμή υποδοχή επεφύλασσαν στους παίκτες μας τα παιδιά του 3ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου, το οποίο επισκεφθήκαμε το πρωί της Πέμπτης με σκοπό να μοιράσουμε δωρεάν εισιτήρια για το Σαββατιάτικο αγώνα με την Α.Ε.Λ

Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις ερωτήσεις τους στους ποδοσφαιριστές Σπύρο Νάτσο και Γιώργο Νταβιώτη, οι οποίοι υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα για τα μικρά παιδιά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Αθανασόπουλο.

Η ομάδα μας έχοντας ως στόχο τη στήριξη των μικρών παιδιών της πόλης θα συνεχίσει να πραγματοποιεί δράσεις προσέλκυσης της νεολαίας με σκοπό ο Ατρόμητος να αποκτά σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση όλο και περισσότερους νέους και υγιείς φιλάθλους».