Τελευταία ενημέρωση 06:47, 25 Απρ 2024

Πολέμης:«Να κερδίσουμε το στοίχημα του γεμάτου γηπέδου»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οργανωτικός, έμπειρος και ενωτικός ο Ανδρέας Πολέμης έχει κερδίσει την καθολική εκτίμηση της ευρύτερης μπασκετικής  «οικογένειας του ΓΣΠ και η παρουσία του συνεχίζει να διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στο οικοδόμημα της ομάδας και στην εύρυθμη λειτουργία της.


Ο αντιπρόεδρος του «ΓουΣουΠου», έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα ένα μίνι απολογισμό  και δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίηση του για την προσπάθεια που γίνεται σε όλα τα επίπεδα:

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια που καταβάλλουν τόσο το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, όσο και το διοικητικό προσωπικό. Θέλουμε να είμαστε πανέτοιμοι, σε όλους τους τομείς, στην επιστροφή του Γ.Σ. Περιστερίου στην Α1 και γι’ αυτό τον λόγο, η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς και σε πολλά μέτωπα. Τόσο μέσα στο γήπεδο, όσο και έξω απ’ αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες που έχουν δείξει ήδη εμπιστοσύνη στο Περιστέρι και στηρίζουν εμπράκτως την προσπάθεια μας. Είναι πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο και τη δυναμική του, να μας εμπιστεύονται, τόσο μεγάλες εταιρίες, στο ξεκίνημα αυτού του νέου κύκλου και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος της σεζόν θα τις έχουμε δικαιώσει για αυτή την εμπιστοσύνη τους».

Και ο Ανδρέας Πολέμης ολοκλήρωσε ως εξής: «Ένας ακόμη μεγάλος στόχος αφορά στην ανταπόκριση του κόσμου του Περιστερίου. Τόσο η κίνηση στα διαρκείας, όσο και αυτό που εισπράττουμε καθημερινά από τους φιλάθλους μας, δείχνει σε όλους μας ότι ο κόσμος της ομάδας είναι Εδώ!

Το στοίχημα που απομένει να κερδηθεί είναι το γήπεδο να γεμίζει σε κάθε εντός έδρας ματς… Και είμαι σίγουρος ότι ομάδα και κόσμος, μια γροθιά, θα το κερδίσουμε…», τόνισε ο αντιπρόεδρος του ΓΣ Περιστερίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 18:30
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας