Τελευταία ενημέρωση 17:07, 24 Απρ 2024

Έξτρα πινελιά ποιότητας με Ουγγρ(ο)άι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Μια μεταγραφή που έχει όλες τις προδιαγραφές για να αποδειχθεί «λίρα εκατό» και να αποτελέσει στο φινάλε της  έξτρα μεταγραφικής περιόδου πινελιά ποιότητας έχει στα σκαριά ο Ατρόμητος.

Συγκεκριμένα βρίσκει το «δεκάρι» που χρειαζόταν αλλά ταυτόχρονα κι έναν winger που χειρίζεται εξίσου καλά και τα δύο πόδια στο πρόσωπο του Ούγγρου  Ρόλαντ Ουγκράι. Ο Μαγυάρος διεθνής (5 συμμετοχές, 1 γκολ) που «σκαναρίστηκε» από την κορυφή μέχρι τα νύχια τόσο από τον Τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο όσο και τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι έρχεται ως ελεύθερος από την Ντιόνσγκορ, με την οποία σε 36 συμμετοχές είχε  12 γκολ και 8 ασίστ.

Αύριο, όπως έγραψε το sport-fm.gr  θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα εξελιχθούν όπως αναμένεται φυσιολογικά θα υπογράψει συμβόλαιο.

Ο Ουγκράι ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χαλαντάς, στη συνέχεια μεταγράφηκε στη Φερεντσβάρος, επέστρεψε στη Χαλαντάς και κατόπιν για δύο χρόνια στη Ντιονσγκόρ με την οποία είχε συνολικά 59 εμφανίσεις, 20 γκολ και 11 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018 20:44
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Ξεκίνησαν προετοιμασία για Λαμία »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας