Τελευταία ενημέρωση 16:18, 25 Απρ 2024

Τα φροντιστήρια «Φάσμα Group» οδηγός επιτυχίας!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πριν από 19 χρόνια μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων εκπαιδευτικών στο αντικείμενο τους αποτελούμενη αποφάσισε να προσφέρει σμια εντελώς νέα εκπαιδευτική φροντιστηριακή πρόταση.

Ο στόχος για προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την αγάπη για την πόλη που μεγαλώσαμε και ζούμε,  την οδήγησε στην ίδρυση του 1ου εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group στην καρδιά της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 111 – Δίπλα στο Δημαρχείο). Η άμεση αναγνώριση των προσπαθειών από τον μαθητικό κόσμο της πόλης και η καθιέρωση από την έναρξη της λειτουργίας του φροντιστηρίου  ως το ποιοτικότερο της περιοχής, μας οδήγησε γρήγορα στον εμπλουτισμό της διευθυντικής ομάδας.

Η επιτυχής τριετής λειτουργία του 1ου εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group και η συνεχής αναζήτηση για νέους εκπαιδευτικούς δρόμους, συνέβαλλαν ώστε το 2000 να ιδρυθεί το 2ο εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group στην κεντρική πλατεία της Πετρούπολης (25ης Μαρτίου 74).

Η κάλυψη των φροντιστηριακών αναγκών των μαθητών της Κηπούπολης, μιας συνοικίας της πόλης μας στην οποία τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε αλματώδης οικιστική ανάπτυξη, οδήγησε το 2002 στο 3ο εκ των φροντιστηρίων ΦΑΣΜΑ group (Γραβιάς 85 & Περικλέους).

Μετά από τόσα χρόνια τα φροντιστήρια ΦΑΣΜΑ group, που αποτελούν προϊόν πολυετούς εμπειρίας στον εκπαιδευτικό χώρο, διαρκούς ενημέρωσης σε πρότυπα εκπαιδευτικά συστήματα και στηρίζονται σε μια πρότυπη οργανωτική & εκπαιδευτική δομή να αποτελούν το μεγαλύτερο και ποιοτικότερο εκπαιδευτικό οργανισμό στην Πετρούπολη, στο Ίλιον αλλά και στην Κηπούπολη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018 13:46
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας