Τελευταία ενημέρωση 03:16, 18 Απρ 2024

Η ακριτική Αριδαία ντύθηκε στα χρώματα του Ατρόμητου!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Στην ακριτική Αριδαία ελάχιστα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τα Σκόπια κυματίζει κι επίσημα η σημασία του Ατρόμητου καθώς ανακοινώθηκε κι επίσημη η συνεργασία του Δικτύου Σχολών με τον Εθνικό Αριδαίας.

Σε μια  όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, οι δύο πλευρές παρουσίασαν το πλάνο της συνεργασίας τους.

ΟΑπόστολος Αποστόλου υπεύθυνος του Δικτύου σχολών του Ατρομήτου και ο Ευάγγελος Μπεκρής υπεύθυνος εκπαίδευσης του Δικτύου, ανέλυσαν στους γονείς και στους παρευρισκόμενους,τ ον σκοπό, τους στόχους και τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι δυο πλευρές από την εποικοδομητική και ουσιαστική συνεργασία. Παράλληλα ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Εθνικού και της Κ14 της Ακαδημίας Ιωάννης Αμανατίδης παρουσίασε ερευνητικά δεδομένα από την εμπειρία του στο FC BARCA Innovation Hub αναφορικά με τον ρόλο και την σχέση γονέων, αθλητών και προπονητών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας φορώντας τις νέες εμφανίσεις, στολές και φόρμες, έδωσαν μία επιπλέον ευχάριστη νότα κ έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την βραδιά. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου, γονείς και εκπρόσωποι αθλητικών φορέων.

Κεντρικό πρόσωπο ο δάσκαλος ίκος Ευαγγελίδης, η ψυχή του Εθνικού ο οποίος συγκίνησε τους παρευρισκόμενους με τα λόγια του!

Το πρωί της Κυριακής ο κύριος Ευάγγελος Μπεκρής πραγματοποίησε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου ,με την χρήση διαδραστικών πινάκων της Ακαδημίας, στους προπονητές της Ακαδημίας, στο αθλητικό Κέντρο joga bonito το οποίο κ χαρακτήρισε ως ένα από τα καλύτερα αθλητικά κέντρα που έχει επισκεφθεί.

Στον Τόλη Αποστόλου και στον Βαγγέλη, πέρα από την άριστη και από καρδιάς φιλοξενία των ιδιοκτητών Βασίλη Μάτζαρη και Κωνσταντίνου Παλίκογλου προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση η «υγεία» που αποπνέει ο Εθνικός Αριδαίας διαθέτοντας πολύ καλές εγκαταστάσεις για την εκπαίδευση των παιδιών αλλά και καταρτισμένους προπονητές

 

                  Ευχαριστήριο Εθνικού Αριδαίας

Ο Εθνικός Αριδαιας σε ανακοίνωση του νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους γονείς ,φίλους ,αθλητές και μικρά παιδιά,ανθρώπους απ όλη την περιφέρεια του νομού ,που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του συλλόγου κ της Ακαδημίας μας.

Η συνεργασία του Εθνικού Αριδαίας με το δικτυο σχολών της ΠΑΕ Ατρόμητος είναι κ επίσημα γεγονός.

Ευχαριστούμε τον κύριο Αντώνη Μήνου ,πρώην Διεθνή Ποδοσφαιριστή με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά παιχνιδια και κυρίως συμμετοχή στο παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 με την Εθνική μας.

Τους κυρίους Χριστιανίδη Σταύρο και Τσαβδαρίδη Ευστάθιο,συμβούλους της ΕΠΣ Πέλλας.

Τον κύριο Δαμιανό Καρακελίδη ,Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησιας.

Τον Κύριο Σάββα Παπαδόπουλο ιδιοκτήτη της Αθλητικής Ακαδημίας Γιαννιτσών.

Τους κυρίους Παύλο Μπάπκα και Πασχάλη Δελήπαλτα εκπροσώπους της Ακαδημίας ΑΕΠ Πολυκάστρου,επίσης μέλους του Δικτύου σχολών του Ατρόμητου.

Τον παλιό Πρόεδρο του Εθνικού Αριδαίας κύριο Ουγγρη Δημο.

Την νεαρή αθλήτρια του ομίλου αντισφαίρισης Αριδαίας με ευρωπαϊκές διακρίσεις Μαρία Γεωργιάδου .

Τους κυρίους Απόστολο Αποστόλου ,υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών του Ατρομήτου και Ευάγγελο Μπεκρή υπεύθυνο εκπαίδευσης του Δικτύου.

Τον κύριο Παυλίδη Γεώργιο για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση της βραδιάς.

Τους κυρίους Σωκράτη Παπαδόπουλο ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ΛΥΔΡΑ και Κορεκτσίδη Κωνσταντίνο ιδιοκτήτη του καφέ-ουζερί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ για τις ευγενικές προσφορές τους.

Το pella sports και τον Γιάννη Καρατζίδη για την κάλυψη της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ,τεράστιο Ευχαριστώ στον κύριο,στον ΔΑΣΚΑΛΟ Ευαγγελίδη Νικόλαο .
Στον δικό μας κυρ Νίκο για την παρουσία του και την δύναμη που μας έδωσε με τα λόγια του.

Όλοι όσοι βοηθήσατε σ αυτήν την όμορφη εκδήλωση ,σας ευχαριστούμε.
Να είστε σίγουροι οτι θα κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά του τόπου και για το ποδόσφαιρο που λατρεύουμε να υπηρετούμε.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018 18:27
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με Κωτσόπουλο η νίκη της Ελπίδων »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας