Τελευταία ενημέρωση 14:02, 20 Απρ 2024

Έγραψε ιστορία ο Μπάρκας δίπλα σε Νικολάου - Τσιαντάκη!

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το όνομα του δίπλα σε  δύο πολύ μεγάλα ονόματα που ανέδειξε το Περιστέρι, μέσα από τον Ατρόμητο, πρόσθεσε σήμερα ο Βασίλης Μπάρκας που αγωνίζεται βασικός  σε επίσημο παιχνίδι με την Εθνική Ομάδα Ανδρών στο παιχνίδι με την Εσθονία στο Ταλίν.

Ο 24χρονος τερματοφύλακας που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία από την Ακαδημία του Ατρόμητου, με πατέρα περιστεριώτη και μητέρα από την Ολλανδία, έγραψε ιστορία καθώς γίνεται ο τρίτος γέννημα θρέμμα παίκτης του αστεριού που αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι της Εθνικής μας Ομάδας.

Προηγήθηκαν οι σπουδαίοι Λάκης Νικολάου και Νίκος Τσιαντάκης. Ο Λάκης Νικολάου είναι μάλιστα η πιο αυθεντική περίπτωση περιστεριώτη ποδοσφαιριστή καθώς γεννήθηκε στην πόλη μας, ξεκίνησε από τον Ατρόμητο και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ παίζοντας μάλιστα στο Κύπελλο Εθνών της Ιταλίας (σημερινό Euro) το 1980.

Ο Νίκος Τσιαντάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα, ήταν κάτοικος Κολωνού αλλά είναι παίκτης που ανέδειξε 100% ο Ατρόμητος μεταπηδώντας αρχικά στον Πανιώνιο (ο αστικός μύθος λέει ότι δόθηκε εκεί για να μην πάει στον Παναθηναϊκό) και κατόπιν στον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Μπάρκας γεννήθηκε στην Ολλανδία αλλά σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στο Περιστέρι και από τα 10 του χρόνια έκανε τα πρώτα του βήμα στον Ατρόμητο, ανεβαίνοντας ιεραρχικά όλες τις ομάδες των Υποδομών φθάνοντας μέχρι την επαγγελματική και το καλοκαίρι του 2016 παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Να θυμίσουμε ότι και ο Δημήτρης Λημνιός που αναδείχθηκε από τον Ατρόμητο όταν τον πήρε σε ηλικία 13 ετών από τον Βόλο έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ανδρών αλλά σε φιλικό παιχνίδι.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Σεπτέμβριος 2018 22:45
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στο Σπλίτ η Κοξένογλου για τη Γ.Σ.της ECA! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας