Τελευταία ενημέρωση 11:08, 25 Απρ 2024

Λιγνός:«Δεν χωράμε πλέον στη Χωράφα»!

Κατηγορία Water Polo
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΠ και ιδρυτικό στέλεχος του τμήματος πόλο Άκης Λιγνός με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις νέες αυξημένες ανάγκες που δημιουργεί η άνοδος της Ανδρικής Ομάδας στην Α1 κατηγορία εκτιμώντας ότι το κολυμβητήριο της Χωράφας είναι μικρό για να χωρέσει  τους αθλούμενους.

Η τοποθέτηση του είναι συγκεκριμένα η εξής:«Χθες βράδυ επισκέφθηκα το κολυμβητήριο για να ευχηθώ καλη χρόνια στο αγαπημένο μου τμήμα αλλά κ να καλωσορίσω έναν παλιό μου συνεργάτη που ήρθε επιτέλους σαν παίκτης !!
Η αλήθεια είναι ότι ήδη πνέει διαφορετική αύρα στην πισίνα με την συμμετοχή μας στην Α1’!!
Η μεγαλύτερη αλήθεια είναι όμως ότι όσο και να μην θέλουν να το παραδεχθούν κάποιοι δεν χωράμε πλέον στην Χωραφα..
Και αν πριν κάποια χρόνια ήταν ανάγκη ο περισσοτερος χρονος κ χωρος για την επιβίωση του πόλο στο Περιστέρι ,τώρα είναι δικαίωμα ..
Γιατί αλλιώς όλη αυτή η προσπάθεια των ανθρώπων του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια και όλη αυτή η υπέρβαση που κάνει η διοίκηση φέτος θα πάει στράφι ..
Είναι επιτακτικό να δοθεί έστω για ένα δίωρο η πισίνα του λόφου σε αντρικό και εφηβικό για να μπορέσουν οι υπόλοιπες υποδομές και το γυναικείο να ανασάνουν ...
Το αντρικό είναι πλέον στην Α1’ και οι έφηβοι τις δυο τελευταίες χρονιές είναι στην καλύτερη δεκάδα της Ελλάδας ...αν μην τι άλλο δικαιούνται χώρο ,χρόνο και προσοχή από όλους ...
Δεν μπορεί το βόλεϊ (δεν έχω τίποτα με το άθλημα κ τους ανθρώπους του) που είναι πολύ νεότερο από το πόλο στην πόλη να έχει το δικό του σπίτι και εμείς να είμαστε για 18 χρόνια οι φτωχοί συγγενείς αυτών που πρεσβεύουμε ..
Καλώ δημόσια (και με τις δημοτικές εκλογές να έρχονται ) τους αρμόδιους να πάρουν θέση -και δεν εννοώ μόνο τον φίλο δήμαρχο...».

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 21:01
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κληρώνει 19 Σεπτεμβρίου η Α1! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας