Τελευταία ενημέρωση 08:05, 22 Απρ 2019

Δυνατό team με αρχιπροπονητή Ορφανίδη!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

TΗΝ ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η  πρώτη ετήσια συνάντηση των αθλητών και γονέων του Υγρού Στίβου του Γ.Σ. Περιστερίου (19.00) στο δημοτικό κολυμβητήριο της Χωράφας.

Ο Γ.Σ.Π. καθόλα πανέτοιμος, ξεκινάει τις προπονήσεις του στα τμήματα των Επίλεκτων, Προαγωνιστικών και Αγωνιστικών με ένα δυναμικό προπονητικό team, ενώ η άθληση και το παιχνίδι για τους λιλιπούτειους κολυμβητές της μικρής πισίνας και των Ακαδημιών 1 & 2 έχει ήδη ξεκινήσει απο την Δευτέρα 3/9.

Για 15η συνεχόμενη χρονιά το προπονητικό team ηγείται ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Ορφανίδης, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες του ως παγκόσμιος μεταλλιονίκης αλλά κι ως πολλαπλών εμπειριών Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο πλευρό του, για πρώτη φορά η εντυπωσιακή προπονήτρια αγωνιστικής  κολύμβησης, Μασούρα Δόμνα, έρχεται για να ταράξει και να ενδυναμώσει τα  νερά. Τα ηνία της προαγωνιστικής κατέχει ο Μιχάλης Μαγκλής με συνεργάτη τον μεταλλιονίκη Μεσογειακών Αγώνων, Κρασάκη Γιώργο.

Η Κλάδη-Μαρούδα Μαρία, καλείται φέτος ως μία από τις καλύτερες “πεταλουδίστριες” στην Ελλάδα να διδάξει τα μυστικά της κολύμβησης στους μικρούς της “Ακαδημιας 2” και να τους προετοιμάσει για την προαγωνιστική ως τον πιο δύσκολο ρόλο στα νερά της πισίνας.

Η Μπαϊλη Βασιλική με την Τσιστράκη Ιωάννα, έχοντας την πλήρη επιβλεψη των μωρών κολυμβητών, θα συνεχίσουν να διδάσκουν τα παιδια να κολυμπούν και να στέκονται στο νερό στην “Ακαδημια 1” ενώ θα κολυμπάνε παίζοντας στην μικρή πισίνα με συνεργάτιδες την Κατσούλη Μαρία και την Δρυγούτη Αναστασία.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2018 19:24
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πλήρες πρόγραμμα μικρής και μεγάλης πισίνας! »
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας