Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρώτο τεστ για τη νέα χρονιά ο Δικέφαλος!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα σεζόν έδωσε την περασμένη Κυριακή ο Δικέφαλος Περιστερίου με αντίπαλο την Μακεδονία.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:««Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας έδωσε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας. απέναντι στην ομάδα της Μακεδονίας στο γήπεδο της Χρυσούπολης.
Κάτω απο αντίξοες καιρικές συνθήκες με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 35 βαθμούς και σε μια κακή ώρα 13:00μμ οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους και το χαρήκαμε όλοι παίζοντας ενα όμορφο ποδόσφαιρο.

Παρότι την ήττα για την ομάδα μας, ο προπονητής Δημήτρης Μιλίτσης συνεχάρη όλα τα παιδιά για την προσπαθειά τους, δηλώνοντας ικανοποίηση για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ότι τα καλύτερα έρχονται μένοντας πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα της ομάδας μας!!!
Τό ίδιο συμβαίνει ανάμεσα και στους παίκτες και όλοι πιστεύουν οτι με τις νεες μεταγραφές η ομάδα θα φτάσει σε πολύ καλή θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.
Το γκόλ για την ομάδα μας το πέτυχε ο Νίκος Ζαίμης μετά απο εξαιρετική κίνηση εξω απο την μεγάλη περιοχή.
Δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις με Μπαστουνά, Ψαλλίδα και Τσαρούχη αλλά δεν στέφθηκαν με το επιθυμητό γκόλ που αναζητούσαμε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Μακεδονίας για την νίκη καθώς και για την αθλητική συμπεριφορά όλων των παικτών της.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Πρωτάθλημα.
Η αποθεραπεία ήταν τί άλλο, απο την απόλαυση μιας παγωμένης μπύρας!!!».