Τελευταία ενημέρωση 02:58, 03 Ιουν 2020

Fentagin:«Να ξαναδείξουμε την αλληλεγγύη μας»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ανακοίνωση για τον φιλανθρωπικό αγώνα Ατρόμητος - Παναθηναϊκός εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι καλώντας τα μέλη του να βοηθήσουν  για την επιτυχία του σκοπού που εξυπηρετεί.

«Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 ο σύνδεσμος σε συνεργασία με την διοίκηση της ομάδας διοργανώνει έναν αγώνα του οποίου τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας, ο οποίος έχασε την μοναδική κατοικία που είχε απο τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Δεν είναι απλα ένας φιλικός αγώνας, είναι ένας αγώνας για τη ΖΩΗ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ..

Καθήκον όλων μας το Σάββατο να γεμίσουμε το γήπεδο για να βοηθήσουμε οικονομικά τον συνανθρωπό μας και φίλαθλο της ομάδας μας. Γι' αυτό τον λόγο το εισιτήριο του αγώνα θα έχει σε όλες τις θύρες 10 ευρώ και δεν θα ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας για να μαζευτούν όσο δυνατόν περισσότερα έσοδα.

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία..βοηθάμε, στηρίζουμε, προωθουμε, κοινοποιούμε και το Σάββατο αφήνουμε πίσω τα πάντα για να βρεθούμε στο γήπεδο. Ο κόσμος του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει δείξει πόλλες φορές την αλληλεγγύη του σε παρόμοιες περιπτώσεις και ήρθε η ώρα να το ξανακάνει.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018 18:36
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Nα στηρίξουμε ένα δικό μας άνθρωπο»! »
Μπακαράς
Hatzi
Asfaleies Kalogeras
Leventis kreopoleio
ACS Περιστερίου
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας