Τελευταία ενημέρωση 21:25, 24 Απρ 2024

Όγκο και παλμό οι οργανωμένοι!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Εξαιρετική παρουσία στο πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος μέσα στο Περιστέρι είχαν χθες οι οργανωμένοι φίλαθλοι οι οποίοι έβγαλαν «πολύ λαρύγγι» και δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, να λένε συνθήματα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα με τη Ξάνθη έχοντας όγκο και παλμό.

Σε ανακοίνωση τους οι Fentagin προτρέπουν τον κόσμο του Ατρόμητου να έχουν πιο ενθαρρυντική παρουσία στα επόμενα παιχνίδια και συγχαίρουν τον ΟΦΚΑ Περιστερίου για το πανό και την αγάπη του για την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Και οι κερκιδάρες συνεχίζονται.. Μπράβο σε όλους για την εικόνα της χθεσινής κερκίδας, για τον παλμό και την τρέλα που έβγαζε παρά την μέτρια εμφάνιση της ομάδας. Με τέτοιες παρουσίες δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Το ύφος μας θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο έντονο και επιθετικό, θα μπορούσαμε να πούμε πολλά αλλά δεν είναι ούτε η ώρα για εντάσεις αλλά ούτε και ο χώρος για περισσότερα. Η χθεσινή κίνηση στην απέναντι κερκίδα κατα το τέλος του αγώνα ήταν απαράδεκτη και δεν θα ανεχτούμε ξανά τέτοιου είδους συμπεριφορές. Την επόμενη φορά που θα συμβεί παρόμοιο γεγονός θα αναγκαστούμε να δράσουμε αλλιώς.

Με όλο το σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας τον προτρέπουμε να έχει πιο ενθαρρυντική παρουσία στην συνέχεια, να σεβαστεί και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ και ΕΜΕΙΣ είμαστε η ΔΥΝΑΜΗ της.

Υ.γ. Μπράβο στα παιδιά του στίβου με την πανάρα τους και την φωνή που βγάζουνε σε κάθε αγώνα. Κάθε φορά μας συγκινείτε και περισσότερο.

ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ - ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».

Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας