Τελευταία ενημέρωση 04:02, 26 Απρ 2024

Kάναντι:«Nα εξελιχθούμε με τους ποιοτικούς παίκτες που έχουμε»

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο γεγονός πως η Ξάνθη έπαιξε πολύ αμυντικά, στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός τεχνικός επισήμανε επίσης πως η ομάδα του πρέπει να εξελιχθεί με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και να μην σκέφτεται τον Ουάρντα ή τον Ντιγκινί, που έχουν αποχωρήσει.

Από ‘κει και πέρα, ανέφερε ότι στη δουλειά έχει μπόλικη δουλειά με τους ποδοσφαιριστές του, κυρίως για να βελτιωθεί η επιθετική λειτουργία.

«Το αποτέλεσμα είναι 0-0, αλλά σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε με μια νίκη στην έδρα μας. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Στα δύο ημίχρονα είχαμε δυο – τρεις ευκαιρίες για να πάρουμε το προβάδισμα. Σε αυτή την περίπτωση θα είχαμε ένα διαφορετικό ματς. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ αμυντικά, αλλά εμείς έπρεπε να παίξουμε πιο γρήγορα. Τα δώσαμε όλα. Προσπαθήσαμε μέχρι τέλους και για αυτό είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους. Νομίζω ο Ατρόμητος έχει ανέβει επίπεδο. Οι ομάδες που έρχονται εδώ παίζουν πολύ αμυντικά. Αυτό είναι βήμα προόδου για μας. Θα πρέπει να μάθουμε και να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Αυτός είναι ο στόχος μας για να μείνουμε στις μεγάλες ομάδες».

  Για τις βαθιές μπαλιές από την άμυνα: «Παίξαμε αυτό που λέτε κυρίως στο τέλος, όχι σε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συγχαρούμε και την Ξάνθη, αφού πέτυχε το στόχο της με τον τρόπο που έπαιξε».


- Για το πλάνο που είχε ο Ατρόμητος: «Η Ξάνθη δεν έρχεται να παίξει μόνο αμυντικά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ο προπονητής έχει άλλη λογική. Ήθελαν τον βαθμό, τον πήραν και αυτό πρέπει να το αποδεχθούμε».

- Για το πού πρέπει να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος: «Νομίζω ότι έχουμε αρκετή δουλειά ακόμα. Πρέπει να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες και να δουλέψουμε κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, καθώς κάναμε λίγες ευκαιρίες».

- Για το αν θα συνεχίσει στο 4-4-2 και αν υπάρχει πιθανότητα ακόμα μίας μεταγραφής: «Το σύστημά μας ήταν ίδιο όπως με τον Παναιτωλικό. Έχουμε πολλές δυνατότητες ως ρόστερ για να αλλάζουμε τους σχηματισμούς μας. Πλέον, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε παίκτες ατομικά όπως είχαμε ο Ουάρντα ή ο Ντιγκινί και πρέπει να εξελιχθούμε ομαδικά και με τους ποιοτικούς παίκτες που ήδη έχουμε».

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Σεπτέμβριος 2018 00:22
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Τεστ με Απόλλωνα η Κ17 »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας