Τελευταία ενημέρωση 02:37, 20 Απρ 2024

Το «αστέρι» αγκάλιασε και τη Λήμνο!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Νέα συνεργασία για το Δίκτυο Σχολών Ατρόμητου, αυτή τη φορά με μια ομάδα από την ακριτική μας Λήμνο. Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Λήμνου, Lemnos F.C.!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας του νησιού.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο ιδιοκτήτης και υπεύθυνος της σχολής ποδοσφαίρου Λήμνου, Άγγελος Κελάρης τόνισε τα εξής:

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Λήμνου Lemnos F.C. καλωσορίζει την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνων στο νησί της Λήμνου.

Είναι τιμή μας που ένας ιστορικός σύλλογος της Super League, με ανοδική πορεία σε όλα τα επίπεδα, συνεργάζεται μαζί μας προκειμένου να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους μικρούς ποδοσφαιριστές μας.

Πιστεύουμε ότι οι φίλαθλοι της Λήμνου και οι ομάδες της Μύρινας αλλά και αυτές ολόκληρου του νησιού, θα αγκαλιάσουν την προσπάθεια και θα συνεχίσουν να στηρίζουν το έργο της ακαδημίας μας.

Το δίκτυο Atromitos Soccer Schools θα μας προσφέρει την τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε για να αναδείξουμε τα ταλέντα της Λήμνου και θα ανοίξει στα παιδιά του Lemnos F.C. τον δρόμο για την εξέλιξή τους στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια!

Ευχαριστώ προσωπικά τους φίλους Απόστολο Αποστόλου και Γιώργο Κορακάκη για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προπονηση στο Περιστέρι »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας