Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενθουσιασμός στην «πρώτη» του Δικέφαλου!

Κατηγορία ΑΟΔΗΠ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

ΣΕ οικογενειακό κλίμα,  γεμάτη ενθουσιασμό ήταν η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου για τη νέα χρονιά.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος Κώστας Καπερνάρος και αφού χαιρέτησε όλους τους παίκτες, καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα που θα συνδράμουν και αυτοί στην προσπάθεια της ομάδας για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Α΄ κατηγορία του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος.
Λιτός όπως πάντα αλλά ουσιαστικός έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι η οικογένεια του Δικεφαλου θα συνεχίσει την ίδια συνταγή που τέθηκε απο την αρχή της ίδρυσης της χωρίς να παρεκκλίνει απο αυτή πάντα με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους και την ομάδα μας.

Αισιόδοξος και σίγουρος για μια καλή πορεία έδωσε τον λόγο στον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μιλίτση.

Ο κόουτς με την σειρά του καλωσόρισε τα νεα μελη της ομάδας και εστίασε  σε θέματα αγωνιστικά, πειθαρχικά και ανέδειξε οτι αναλαμβάνει ενα δύσκολο έργο αλλά αυτό μπορεί να γίνει πολύ εύκολο όταν όλοι μαζί είναι αγαπημένοι και δεμένοι σαν οικογένεια.
Στόχος της ομάδας τόνισε είναι η παραμονή της ομάδας στην Α΄κατηγορία και στην συνέχεια βλέποντας τα αποτελέσματα με ταπεινότητα θα θέσει τον πήχη πιό ψηλά.
Αναγνώρισε και τόνισε ότι το υλικό της ομάδας ανταποκρίνεται και μπορεί να σταθεί στην Α΄κατηγορία αλλά πάντα με τη λογική ότι θα υπάρξει μια άριστη συνεργασία προπονητή και παικτών και αφήνοντας το "εγώ" έξω απο την προσπάθεια.
Ενημέρωσε για το πρώτο φιλικό με την Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ευχήθηκε σε όλους μια καλή αγωνιστική χρονιά!!!

Το κλείσιμο της ενημέρωσης έκανε ο Νίκος Αργυρόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας και διαχεριστής της σελιδας του συλλόγου στο facebook.
Αφού καλοσώρισε και ο ίδιος τα νεα παιδιά, έκανε αναφορά για την σημασία της επικοινωνίας της ομάδας με τους φίλους της αλλά και τους χορηγούς της.
Ο Δικέφαλος ανέφερε είναι μια ομάδα πλέον αναγνωρίσιμη και με την πορεία όπως διαγράφεται μόνο θετικά θα είναι τα αποτελέσματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Αύγουστος 2018 21:17