Τελευταία ενημέρωση 12:30, 20 Απρ 2024

«Το Περιστέρι είναι 100 χρόνια μπροστά»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Νίκος Μπουρλάκης με μεγάλη εξειδίκευση στα θέματα μπάσκετ, σε άρθρο του στο basketblog.gr γράφει για την εξαιρετική ενέργεια τoυ ΓΣΠ που συνεργάζεται με την Δάφνη Δαφνίου στην Β’ Εθνική ώστε οι νέοι παίκτες να «ψήνονται» σε κανονικές συνθήκες. Τίτλος του άρθρου:«Το Περιστέρι είναι 100 χρόνια μπροστά»!

«Το θέμα των μικρών μας έχει απασχολήσει πολλές φορές και είναι πολύ σημαντικό ότι η ανταπόκριση του κόσμου, των αναγνωστών, είναι μεγάλη. Φαίνεται λοιπόν ότι οι προβληματισμοί, οι προτάσεις, οι απορίες, οι διαφωνίες μπορούν να κατατεθούν από όλους με δεδομένη την επιθυμία για την βελτίωση του αθλήματος και ταυτόχρονα την λήψη των αποφάσεων εκείνων που θα οδηγήσουν στην μακροημέρευσή του.
Ισως να κατηγορηθούμε και ως «γκρινιάρηδες» με δεδομένο ότι τα είπαμε αρκετά.. χύμα σε ό,τι αφορά στις μικρές Εθνικές και σε όλο αυτό το σκηνικό του παραλόγου που έχει στηθεί γύρω από τα νέα παιδιά με αποτέλεσμα οι προτεραιότητές τους να είναι λανθασμένες. Δεν υπάρχει περίπτωση όμως να μην τονίσουμε και κάτι καλό που θα δούμε.
Γι αυτό και αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το Περιστέρι το οποίο, κατά την ταπεινή μας άποψη, παίρνει ΑΡΙΣΤΑ σε μια ενέργεια που έκανε: Την συνεργασία με την Δάφνη Δαφνίου, ομάδα Β’ Εθνικής, προκειμένου να παραχωρούνται εκεί οι νεαροί παίκτες και να παρακολουθείται η εξέλιξή τους.
Κι όλα αυτά σε κανονικές συνθήκες, σε σκληρούς αγώνες, σε δυνατό πρωτάθλημα, όπως η Β’ Εθνική, με ταξίδια, με ισχυρές έδρες, με πίεση, με όλα! Σε μια ομάδα που έχει υγεία, άρα δεν τίθεται θέμα λανθασμένων προτεραιοτήτων.
 Κάπως έτσι τα παιδιά γίνονται άνδρες. Μέσα από δυσκολίες και πίεση και όχι απαραίτητα με αγώνες στο… εφηβικό ή στο πρωτάθλημα Νέων. Θα πρέπει να μάθουν τι πάει να πει «σκληρό πρωτάθλημα», κανονική προετοιμασία, πίεση (μην ξεχνάτε πόσοι υποβιβάζονται από κάθε όμιλο της Β’ Εθνικής).
Το Περιστέρι άνοιξε έναν δρόμο που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και μάλλον θα πρέπει να τον ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Διότι παρακολουθώντας την εξέλιξη και την πρόοδο των νέων παικτών που αποτελούν επένδυση της ομάδας, θα ωφεληθούν όλες οι πλευρές… Προσέξτε:
-Ωφελείται το Περιστέρι καθώς οι παίκτες προετοιμάζονται στις σωστές συνθήκες και θα έχουν πάρα πολλούς αγώνες στα πόδια τους αλλά κι αποφάσεις στο μυαλό τους στην διάρκεια ενός αγώνα ώστε να κάνουν το παραπάνω βήμα.
-Ωφελούνται οι παίκτες καθώς ακόμα κι αν κριθεί ότι δεν είναι για το επίπεδο της Basket League σίγουρα μέσα από την πρόοδό τους θα βρουν αλλού ομάδα.
-Ωφελείται η Δάφνη Δαφνίου (ή η οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην θέση της) γιατί αποκτά έναν στόχο, αυτόν της βελτίωσης, της πρόοδου, της εκπαίδευσης νέων αθλητών (αγωνιστικά και σε χαρακτήρα)… Αλήθεια, τι πιο όμορφο από αυτό για μια ομάδα που πχ δεν μπορεί να γίνει Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αρης, ΑΕΚ κτλ….
-Ωφελείται ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πρωτάθλημα καθώς η Β’ Εθνική ή η Α2 (που σίγουρα μπορεί να εφαρμοστεί το αντίστοιχο μέτρο) θα γεμίσει νιάτα και θα αποτελεί προθάλαμο για τα μεγάλα σαλόνια.   Διότι μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Είναι όμως μια διαφορετική κουβέντα αυτή…
Σημασία έχει ότι η πρόταση που καταθέτει το Περιστέρι (και αξίζουν πολλά «μπράβο» στους κ.κ. Φίλιππο Κοτση και Ανδρέα Πολέμη και φυσικά στους συνεργάτες τους όπως και στον Αργύρη Πεδουλάκη (αυτός κι αν έχει βγάλει παίκτες με ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ στην καριέρα του) γι’ αυτή την εξαιρετική ενέργεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Στη διάθεση Πεδουλάκη από σήμερα ο Κλαρκ! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας