Τελευταία ενημέρωση 03:37, 20 Απρ 2024

Fentagin:«Δυνατός σύνδεσμος- δυνατός ΓΣΠ»!

Κατηγορία ΓΣ Περιστερίου
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κάλεσμα στα μέλη του για να αγοράσουν τις νέες κάρτες διαρκείας του ΓΣΠ απευθύνει ο σύνδεσμος φιλάθλων  Fentagin μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σήμερα Παρασκευή ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός μετά τις 20:00 και θα διατείθονται τα εισιτήρια διαρκείας του μπάσκετ για την νέα χρονιά. Η τιμή τους είναι στα 60 ευρώ ( 50 ευρώ διαρκείας + 10 ευρώ η συνδρομή ).

Ο Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ..και τα όνειρα που κάναμε τόσα χρόνια στα τσιμέντα του κλειστού αρχίζουν σιγά σιγά να πραγματοποιούνται. Οι πιο μεγάλοι να αναπολούν το μεγάλο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ που πέταγε ψηλά..στα ημιτελικά του κόρατς και στους τελικούς πρωταθλήματος, τα διπλά στην Ισπανία και το φάιναλ φορ στην λαμία. Τα κλειστά που αλώνιζαν σε όλη την αθήνα..σπόρτινγκ, παπάγου..δεν χώραγαν στο παγκράτι, στην καισαριανή και στη νέα σμύρνη μέχρι και το μαρούσι και εκεί στην γωνία του Ο.Α.Κ.Α., στο αλεξάνδρειο, στο ήρακλειο και την πάτρα..και πόσα ακόμα πόσα..πέταγαν μαζί με το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ τους. Και τι να πεις για τις νέες γενιές που σε δύσκολες εποχές δεν άφησαν πουθένα την γειτονιά τους να παίζει μόνη. Στο πειραιά, στην καλλιθέα, την δάφνη και το μπραχάμι, στην νίκαια στο ζωγράφου και σε όλη την αθήνα και όχι μόνο..θεσσαλονίκη, πάτρα, λάρισα, λαμία και καρδίτσα φώναξαν για το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, για την ομάδα που τους ομορφαίνει την ζωή. Και τώρα να..που το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ξαναγεννιέται με οδήγο εσένα τόσα χρόνια..

Ολοι διαρκείας για να ξαναζήσει το κλειστό τις παλιές ένδοξες εποχές. Η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος της, η δύναμη του συνδέσμου είναι η μαζική συμμετοχή.

Δυνατός σύνδεσμος σημαίνει δυνατός Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛOΤΕ..!!».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 21:32
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Με τον Τζεφ Άλεν οι προπονήσεις στα Γιάννενα! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας