Τελευταία ενημέρωση 00:43, 19 Απρ 2024

Toν 13χρονο περιστεριώτη Κυριφίδη «σκανάρει» η Μάινζ!

Κατηγορία Ερασιτέχνης
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

 Ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του Περιστερίου στην «τρυφερή» ηλικία των 13 ετών «σκανάρει» τις τελευταίες μέρες η Μάινζ στο προπονητικό της κέντρο.

Με επίσημη πρόσκληση που έφθασε στα γραφεία του Ατρόμητου και η οποία έγινε αποδεκτή, η γερμανική ομάδα ζήτησε άδεια για τον ταλαντούχο Αλέξανδρο Κυριφίδη (γεννηθείς το 2005) ο οποίος μέχρι τις 27 Αυγούστου θα αξιολογηθεί πλήρως από τη Μάινζ.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του ΑΠΣ Ατρόμητος ο Αλέξανδρος Κυριφίδης: «από τον περασμένο χρόνο, είχε συγκεντρώσει τα βλέμματα σκάουτερ ομάδων του εξωτερικού και ειδικότερα της Bundesliga.

Άνθρωποι της Μάιντζ τον προσέγγισαν και κατέθεσαν πρόταση, να ταξιδέψει στη Γερμανία, όπου θα προπονείται, θα αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό τουρνουά και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε ειδικά τεστ ετοιμότητας, προκειμένου να διαπιστωθούν με λεπτομέρειες οι ποδοσφαιρικές του δυνατότητες».

Και καταλήγει το δελτίο τύπου ως εξής:«Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του ΑΠΣ Ατρόμητος, αισθάνονται υπερήφανοι για την εξέλιξη αυτή, καθώς αποτελεί επιβράβευση της σκληρής δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια στις ακαδημίες. Εύχονται στον νεαρό Αλέξανδρο καλή δύναμη και πολλές επιτυχίες».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 20:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Το πρόγραμμα (ΣΚ) των Ακαδημιών του ΑΠΣ Ατρόμητος »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας