Τελευταία ενημέρωση 22:18, 19 Απρ 2024

Τι λένε οι στοιχηματικές για τον Ατρόμητο!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Εχουμε μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη της Super League, η οποία κάνει σέντρα το Σάββατο (25/08), με αρκετές στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας να έχουν διαμορφώσει μία εικόνα για το τι θα γίνει τόσο στη μάχη του τίτλου όσο και σε αυτή για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Ατρόμητος σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες εμφανίζεται ως τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αυτό είναι απολύτως λογικό λόγω της περσινής σπουδαίας πορείας που τον έφερε στην 4η θέση ενώ μέχρι την 20η αγωνιστική ήταν πάρα πολύ κοντά με την κορυφή. Μάλιστα η πιο μικρή απόδοση που δίνεται από γνωστή εταιρία στον Ατρόμητος είναι 50,00 όταν άλλες εταιρίες τον έχουν με απόδοση μεγαλύτερη του 110,00.

Από εκεί και πέρα ξεκινώντας από τον ΟΠΑΠ, ο ΠΑΟΚ δίνεται ως το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε απόδοση 1.65, με τον Ολυμπιακό να ακολουθεί σε απόδοση 2.95, ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται σε απόδοση 3.25 (σ.σ. λόγω του κωλύματος που υπάρχει, το ποσοστό της «Ενωσης» συμπεριλαμβάνεται στην ένδειξη ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ).

Το σκηνικό αυτό δεν αλλάζει κατά πολύ στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, καθώς όλες θεωρούν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο σε αποδόσεις 1.70-1.90, με τις διαφοροποιήσεις να παρατηρούνται στη δεύτερη θέση, καθώς κάποιες δίνουν ως δεύτερη επιλογή του Πειραιώτες και κάποιες τους «κιτρινόμαυρους» σε αποδόσεις μεταξύ 3,40 και 4,00.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 23:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Σε πλήρη εξέλιξη οι εγγραφές στην ΑΠΕ Γιτάνη! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας