Τελευταία ενημέρωση 22:13, 26 Μαϊ 2024

Fentagin:«Κανένα μέλος του Ατρόμητου δεν θα μείνει μόνο του»!

Κατηγορία Φίλαθλοι
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μια πολύ αξιέπαινη πρωτοβουλία ολοκλήρωσαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στηρίζοντας ένα πυρόπληκτο φίλαθλο του Ατρόμητου κάνοντας υπερήφανους όλους όσοι ανήκουν στην «οικογένεια» της ομάδας.

Πολύ ανθρώπινη στάση και τους αξίζουν συγχαρητήρια είναι  ηοικονομική βοήθεια των οργανωμένων φιλάθλων του Παναιτωλικού τους οποίους οι Fentagin  ευχαρίστησαν δημόσια μαζί με τα παιδιά από το polo του ΓΣΠ. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ήταν, είναι και θα είναι η οικογένεια μας.

Λίγες ημέρες πριν τον ευρωπαϊκο αγώνα της ΑΤΡΟΜΗΤΑΡΑΣ είχε ανακοινωθεί η στήριξη για οικονομική βοήθεια ενός αδερφού μας και φιλάθλου της ομάδας μας, του Βαγγέλη, που ήταν θύμα των πρόσφατων πυρκαγιών. Ετσι και έγινε..

Με τους FENTAGIN μπροστάρηδες και με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί σε κρίσιμες στιγμές συλλογικής βοήθειας έχουμε φανεί αντάξιοι. Οπως έχουμε δείξει πολλές φορές στο παρελθόν έτσι και τώρα κανένα μέλος της οικογένειας του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ δεν θα μείνει μόνο του. Ετσι..δεν θα μπορούσαμε να αφήναμε και τον Βαγγέλη..

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Υγ. Ευχαριστούμε τα παιδιά που τρέχουν τόσα χρόνια το πόλο για την οικονομική βοήθεια όπως και τους οπαδούς του παναιτωλικού απο τον συνδεσμο των warriors.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 13:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Fentagin:«Μπράβο για την ανταπόκριση»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio

Δημοφιλέστερα

Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας