Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιαννακόπουλος:«Το μπάσκετ που ξέρει ο Πεδουλάκης.....»

Κατηγορία Παρασκήνια
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το εγκώμιο του Αργύρη Πεδουλάκη έπλεξε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στο sdna.gr

Απαντώντας στην ερώτηση «από τους προπονητές που συνεργάστηκες με ποιον κόλλησες περισσότερο;» τόνισε χωρίς περιστροφές:

«Έχω τεράστια εκτίμηση στον Αργύρη Πεδουλάκη. Θεωρώ ότι το μπάσκετ που ξέρει μέσα στο μυαλό του το ξέρουν ελάχιστοι άνθρωποι. Σαν χαρακτήρας, επίσης, είναι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος, με τον οποίον μας συνδέουν πολλά και εκτός του μπάσκετ. Είναι ένα πρόσωπο το οποίο εκτιμώ πολύ».

Σε άλλες ερωτήσεις που αφορούσαν τον νυν προπονητή του ΓΣΠ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε τα εξής:

Γιατί στήριξες λυσσαλέα τον Πεδουλάκη και στην πρώτη βαριά ήττα τον έδιωξες;

«Δεν έφυγε μετά από μία βαριά ήττα, έφυγε μετά από μία συμφωνία την οποία είχαμε κάνει και δεν είχε τηρήσει. Έτυχε, απλά, να συμπέσει μαζί με την ήττα με 30 πόντους από τον Ολυμπιακό. 25-30 πόντους, δεν θυμάμαι και πόσο ήταν».

Ποια ήταν αυτή η συμφωνία;

«Είναι θέμα τεχνικού χαρακτήρα. Είχαμε συμφωνήσει σε ένα συγκεκριμένο τεχνικό τιμ, για να υπάρχει. Κάτι για το οποίο ο Αργύρης τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη και δεν το απεδέχθην. Έτσι, αναγκαστήκαμε να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε φίλοι».

Ο Πεδουλάκης είναι αυτός ο οποίος με τα λιγότερα έφερε τα περισσότερα; Και σαν αξίες παικτών, ήταν value for money πολλοί παίκτες...

«Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή μην έχοντας τη δυνατότητα να ψωνίζει, όπως ψώνιζε κάποτε ό,τι ήθελε, έχει και την ανάγκη να αναδείξει κάποιους παίκτες. Ο Αργύρης είναι πάρα πολύ καλός σε αυτό, στην επιλογή. Μας βρήκε τον Γκιστ, μας βρήκε τον Λάσμε. Οι επιλογές γενικότερα που είχε κάνει είναι όλες πετυχημένες».

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 22:26