Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ένα χρόνο λειτουργίας το κολυμβητήριο του Λόφου!

Κατηγορία Θέματα
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 Ένας χρόνος πετυχημένης λειτουργίας του νέου μας κολυμβητηρίου στο Λόφο Αξιωματικών  πέρασε προσφέροντας ώρες χαράς και άθλησης  τόσο στους δημότες του Περιστερίου όσο και στους ετεροδημότες.

Οι υπεύθυνοι λειτουργίας του κολυμβητηρίου, δημοτικοί σύμβουλοι Πλέστης Αλεξανδρος και Δημητριου Θανασης, σπαταλώντας ατελείωτες ώρες δουλειάς μαζι με τους συνεργάτες τους κατόρθωσαν μέσα σε αυτό το χρόνο να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο.

     Φιλοξένησε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας σε αθλητικές δραστηριότητες. Λειτούργησαν τμήματα κολύμβησης, γυμναστηρίου, Γιογκα , aqua aerobic και αλλά πολλά. Για πρώτη φορά στην περιοχή του Λόφου με την συμμετοχή  των Ιερών Ναών   Αγ. Αναστασίας , Αγίας  Άννας και Υπαπαντής του Κυρίου, Εορτάστηκε ο Αγιασμός των Υδάτων την ήμερα των Θεοφανείων με την συμμετοχή χιλιάδων πιστών. 

Σε μήνυμα τους ο Αλεξανδρος Πλέστης και ο Θανάσης Δημητρίου αναφέρουν τα εξής:

« Αγαπητοί φίλοι επειδή οι φιλοδοξίες και τα όνειρα μας  για αυτό το υπέροχο στολίδι της πόλης δεν σταματούν εδώ, το κολυμβητήριο θα παραμείνει κλειστό για το μήνα Αύγουστο όπου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες εργασίες όπως καθαρισμός πισίνας ,συντήρηση κοινοχρήστων χώρων, οργάνωση νέων αθλητικών προγραμμάτων με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση του κοινού.

      Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας όλη αυτή την πετυχημένη χρονιά, σας ευχόμαστε κάλο καλοκαίρι και σας περιμένουμε  με περισσότερη διάθεση προσφοράς ,με νέα όνειρα και στόχους να απογειώσουμε αθλητικά και πολιτιστικά αυτό το υπέροχο στολίδι της πόλης μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 20:03