Τελευταία ενημέρωση 20:57, 25 Απρ 2024

Κάναντι:«Να σηκωθούμε στα πόδια μας»!

Κατηγορία ΠΑΕ Ατρόμητος
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Αυστριακός τεχνικός του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι  κατά την συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του χθεσινού ματς με τη Ντιναμό Μπρεστ  ανέφερε: «Είναι δύσκολο το συναίσθημα να χάνεις ένα ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλαμε σήμερα τη νίκη και το δείξαμε από την αρχή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο πολύ σκληρό και πονάει. Είμαστε απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη».

Για να συνεχίσει λέγοντας: «Όμως δεν πρέπει να επηρεαστούμε, πρέπει να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας για το πρωτάθλημα. Παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ίσως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες που είχαμε, να πετύχουμε ένα γκολ για να μας φύγει το άγχος.  

Η ομάδα τα έδωσε όλα σήμερα και στο πάθος και στην τακτική και στη συγκέντρωση και νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είναι άδικο για μας αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω κάποιες μέρες ξεκούραση στους παίκτες μου να προετοιμαστούν τις έξι εβδομάδες που έχουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για το αν ο Ατρόμητος άξιζε την πρόκριση: «Στο Μπρεστ στα πρώτα 70 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Αλλά σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την τελευταία φάση: «Δεν ξέρω τι συνέβη στην τελευταία φάση. Ο αντίπαλος έκανε μια μπαλιά απελπισίας ίσως θα έπρεπε να πιέσουμε λίγο παραπάνω για να μην βγει αυτή η σέντρα».

Για το γκολ του Κουλούρη που ακυρώθηκε και για την διαιτησία: «Θέλω κι εγώ να το δω στο βίντεο. Από τη θέση που το είδα δεν ήταν φάουλ. Δεν ξέρω καν ποιος πήρε την απόφαση. Δυστυχώς μας πονάει αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για την διαιτησία. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σεβαστές. Πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας προσπάθεια».

Για την αποβολή του Μούγιακιτς: «Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τη συνέβη. Μου έκανε και μένα εντύπωση η αποβολή του από τον πάγκο».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 18:23
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: «Η τύχη πηγαίνει με τους δυνατούς»! »
Hatzi

Προγνωστικά Στοιχήματος Δωρεάν | FreeTips247

Leventis kreopoleio
Tsevelekos 250x250

Συνδεθείτε μαζί μας